Kylo123 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Mialem taki problem: gram sobie w gre a tu nagle wyłącza sie komputer. tak normalnie najpierw gre do pulpitu i sie wyłączył. Potem nie chce sie włączyć. Wyłączyłem listwe i włączyłem a tu komputer sam sie włączył i po 5 sec sam wyłączył. Jak chcialem go sam włączyć to nie wstanoł. I tak za każdym razem po włączeniu likstwy komputer sam się włączał. Już myślałem że zasilacz padł i juz miałem lecieć z gwarancją ale po 30 min zaczął działać normalnie. Wie możę ktos czego to może być przyczyna i jakie mogą być tego skutki ?? P4 2.4B 768 Ram Elixir 400 MHZ 3 CL Barracuda VII 160 GB Radeon 9800 Pro Sapphire MSI 648 Max Modecom 350 Wat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Moze dzisiejsza temperatura to jest odpowiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Ja bym na twoim miejscu przetestował ramy memtestem, tak dla pewności. Elixiry mają tendencję do sypania /wiem coś o tym/. Przetestuj pierw wszystkie, jeśli będą błędy to wyjmij 1 kość 512 przetestuj 256, a potem na odwrot. Tak znajdziesz ''sprawcę". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...