Gość molimo Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 witam posiadam odtwarzacz taki jak w tytule i mam pewien problem. Ściągnełem najnowsze stery do niego ze strony producenta, wgrałem i nie mogę go włączyć ponieważ na ekranie pojawia mi się obrazek żebym go podłączył do ładowarki sieciowej a jej nie mam tylko mam kabel USB. czy jest jakiś sposób na uruchomienie go czy restart ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Może musisz go naładować?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 nie jest naładowany na full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffx Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 haha! to jest fakt! po zmianie firmwareu w ipodzie MUSISZ podlaczyc go do ladowarki sieciowej! ladowanie z USB nie zadziala! iPod musi sie zrestartowac a podlaczajac go do USB windows bedzie probowal go wykryc i bedzie wysylac sygnaly do odtwarzacza zamiast go ladowac :) niestety - szukaj kogos z ladowarka sieciowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...