Witek23 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Mam płytę główną Asroka P4I45PE+ i dotego cellerona d 2.66 I niewiem co sie dzieje temperatura wynosi 66C, sprawdzane były rozne wentylatory i nic tak samo był włozony inny procesor tej samej wartosci i temperatura taka sama. Zaznaczam ze mam wentylator Super Silent 4 Ultra TC Co to może być, pomózcie Procesor nigdy nie podkrecany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 lato? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 1. Ta temp to w stresie czy w idlu? Bo jak stress to sie nie dziw... Ja mam pod 70 :) 2. Moze nowy bios cos da? 3. Jakim programem sprawdzasz?/Sprawdz w Biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek23 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 W spokoinej pracy , sprawdzałem w biosie a takto Sandra sprawdzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior S-C Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Moj procek wg speedfana ma 50 C w idle,w stresie daje sobie spokoj przy 65 C bo mam ustawiona piszczałke przy tyle a troche łeb boli od tego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...