LiM Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Od pewnego czasu standardowo lista plików w folderach jest sortowana malejąco (10-1-...), a nie jak ja chcę rosnąco (1-10-...). Za każdym razem po otwarciu folderu muszę kliknąć na nagłówek kolumny „nazwa” i wtedy wszystko jest Ok. do zamknięcia i następnego otwarcia. Próbowałem zmienić ustawienia w opcjach folderów, resetowałem ustawienia i takie tam itp. Bez skutków. Czy można w jakiś sposób ustawić sposób sortowania wg mojej potrzeby? Zresztą tak było wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 przesiadz sie na total commander'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiM Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 przesiadz sie na total commander'a 1573581[/snapback] Lubię rozwiązywać problemy, a nie stworzać sobie nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...