Skocz do zawartości
nadi

Ati i sterowniki

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka do posiadaczy ludzi którzy posiadają karty graficzne ATI a w szczególności Radeonów 9000 jutro zamierzam sobie kupić cosik takiego (HIS Ati radeon 9000) i mam pytanie

jakie stery i skad ciągnąć

jest tylko 1 rodzaj sterowników do ATI tak jak np w nvidia detonatory i nic już więcej nie potrzeba czy jeszcze jakieś trzeba instalować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stery do radka składają się z dwóch części - sterownik ekranu + control panel. Ściąga sie je oddzielnie i instaluje z wymienionej kolejności.

ps. Nie jestem jeszcze 100 % owo pewny ale dziś po instalacji Catalystów 2.4 starciłem w 3D marku 300 pkt :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka do posiadaczy ludzi którzy posiadają karty graficzne ATI a w szczególności Radeonów 9000 jutro zamierzam sobie kupić cosik takiego (HIS Ati radeon 9000)  i mam pytanie

jakie stery i skad ciągnąć

jest tylko 1 rodzaj sterowników do ATI  tak jak np w nvidia detonatory i nic już więcej nie potrzeba czy jeszcze jakieś trzeba instalować

Chcialbym zwrocic uwage kol. Liska, ze dyskutuje sie tutaj o sterownikach!!!!! :evil: :evil: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stery do radka składają się z dwóch części - sterownik ekranu + control panel. Ściąga sie je oddzielnie i instaluje z wymienionej kolejności.

ps. Nie jestem jeszcze 100 % owo pewny ale dziś po instalacji Catalystów 2.4 starciłem w 3D marku 300 pkt  :?:

Ciekawe... a ja zyskalem ponad 100 :) Por. tutaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu akurat do Liska? Dyskusja nie toczy się tylko o sterownikach... :wink:

Dlaczego? :) Bo moj watek o catalistach zostal przeniesiony, w zwiazku z czym oglosilem ankietke w tej sprawie, ktora rowniez zostala przeniesiona :)

Zreszta akurat forum "O forum" jest moze dla niej lepszym miejscem niz "Sprzet", ale tam prawie nikt nie zaglada ;)

No, wiec przy okazji zapytam - jak to jest: mozna tu (na "sprzecie") dyskutowac o sterownikach, czy nie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. TYLKO NIE HIS!!!!

Człowieku a czy ty kiedykolwiek miales cos HIS'a czy mowisz tak "bo marcin powiedzal..." ze his jest slaby albo cos takiego, ja mam radeona HIS tylko w pudleku Art i nie mam do niego zadnych zastrzezen ani w wydajnosci ani w jakosci obrazu. Wielu posiadaczy HIS'ow powie ci to samo.... Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. TYLKO NIE HIS!!!!

Człowieku a czy ty kiedykolwiek miales cos HIS'a czy mowisz tak "bo marcin powiedzal..." ze his jest slaby albo cos takiego, ja mam radeona HIS tylko w pudleku Art i nie mam do niego zadnych zastrzezen ani w wydajnosci ani w jakosci obrazu. Wielu posiadaczy HIS'ow powie ci to samo.... Pozdrawiam

popieram tez mam HISa i nie nazekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...