nadi Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Hejka do posiadaczy ludzi którzy posiadają karty graficzne ATI a w szczególności Radeonów 9000 jutro zamierzam sobie kupić cosik takiego (HIS Ati radeon 9000) i mam pytanie jakie stery i skad ciągnąć jest tylko 1 rodzaj sterowników do ATI tak jak np w nvidia detonatory i nic już więcej nie potrzeba czy jeszcze jakieś trzeba instalować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 co prawda nie mam kart ati ale powiem jedno: www.ati.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Polecam Catalyst 2.4. P.S. TYLKO NIE HIS!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 A co jest nie tak z HIS'em? THG ocenił bardzo pozytywnie ich Radka 9700 Pro, więc dlaczego inne karty miałby mieć skaszanione? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Jak kupowałem swojego Sapphire'a to miałem wybór jego albo HIS'a. Gość (z tego forum zresztą - 'Fun') w sklepie mówił, że jakością się nie różnią. Sapphire'a wziąłem, bo miał jeszcze DVI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Miałem his 9000 pro i był jak najbardziej OK :D :D obecnie mam gigabyte 9000 bez pro i też jest OK :D :D co ludzie mają do His`a , PowerColor robi tanie karty i pi*@@#$li jakość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 na forum bylo jush kilkanascie :D takich tematow jakbys uzyl opcji szukaj to bys na pewno znalazl :D WWW.ati.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Stery do radka składają się z dwóch części - sterownik ekranu + control panel. Ściąga sie je oddzielnie i instaluje z wymienionej kolejności. ps. Nie jestem jeszcze 100 % owo pewny ale dziś po instalacji Catalystów 2.4 starciłem w 3D marku 300 pkt :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 mail'o = sys masz pewnie zaśmiecony. 2.4 dają odczywalny wzrost wydajności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Hejka do posiadaczy ludzi którzy posiadają karty graficzne ATI a w szczególności Radeonów 9000 jutro zamierzam sobie kupić cosik takiego (HIS Ati radeon 9000) i mam pytanie jakie stery i skad ciągnąć jest tylko 1 rodzaj sterowników do ATI tak jak np w nvidia detonatory i nic już więcej nie potrzeba czy jeszcze jakieś trzeba instalować Chcialbym zwrocic uwage kol. Liska, ze dyskutuje sie tutaj o sterownikach!!!!! :evil: :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Stery do radka składają się z dwóch części - sterownik ekranu + control panel. Ściąga sie je oddzielnie i instaluje z wymienionej kolejności. ps. Nie jestem jeszcze 100 % owo pewny ale dziś po instalacji Catalystów 2.4 starciłem w 3D marku 300 pkt :?: Ciekawe... a ja zyskalem ponad 100 :) Por. tutaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Czemu akurat do Liska? Dyskusja nie toczy się tylko o sterownikach... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Mam XP nówka , Catalysty 2.4 na czysto i niestety spadek. ( w te 90 procent bo wymieniłem płytę na KT133a na KT266a ). Jeśli ktoś ma pomysły to jestem otwarty. (mam tez nowy via4in1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Czemu akurat do Liska? Dyskusja nie toczy się tylko o sterownikach... :wink: Dlaczego? :) Bo moj watek o catalistach zostal przeniesiony, w zwiazku z czym oglosilem ankietke w tej sprawie, ktora rowniez zostala przeniesiona :) Zreszta akurat forum "O forum" jest moze dla niej lepszym miejscem niz "Sprzet", ale tam prawie nikt nie zaglada ;) No, wiec przy okazji zapytam - jak to jest: mozna tu (na "sprzecie") dyskutowac o sterownikach, czy nie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 P.S. TYLKO NIE HIS!!!!Człowieku a czy ty kiedykolwiek miales cos HIS'a czy mowisz tak "bo marcin powiedzal..." ze his jest slaby albo cos takiego, ja mam radeona HIS tylko w pudleku Art i nie mam do niego zadnych zastrzezen ani w wydajnosci ani w jakosci obrazu. Wielu posiadaczy HIS'ow powie ci to samo.... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 P.S. TYLKO NIE HIS!!!!Człowieku a czy ty kiedykolwiek miales cos HIS'a czy mowisz tak "bo marcin powiedzal..." ze his jest slaby albo cos takiego, ja mam radeona HIS tylko w pudleku Art i nie mam do niego zadnych zastrzezen ani w wydajnosci ani w jakosci obrazu. Wielu posiadaczy HIS'ow powie ci to samo.... Pozdrawiam popieram tez mam HISa i nie nazekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ja mam His`a Excalibur`a i niestety słabo z wydajnością :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Ja mam Hisa i nie narzekam , zadnych problemow no moze poza podejrzanym wynikiem w 3D Marku 2001 SE 4973 (catalysty 2.4) moze ktos skomentuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 wynik delikatnie mówiąc <span style="color:red;">[ciach!]</span>iany i wręcz niemożliwy na takim sprzęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 CZyli co radzicie Jakie stery ? Aha Agp x4 jest :) Troche mnie to gryzie bo qmpel ma Tb1,4 na sisie i GF2 Ti i wyciaga 4300 , poradzcie cos Moze jakis inny Via 4in1 , ale jaki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...