Tasior S-C Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Witam mam taki zasilacz jak w temacie wiem dokladnie ze to SHIT wszyscy mowia ze sie pala ale cos sie spalic neichce(chcialem i czekalem ,byl juz w serwisie raz,czekalem zeby sie zjaral i pociagnal cos za soba to by w serwisie sobie pluli w brode ze to przez nich) Wiec tak : wlaczam sobie komputer wszystko pieknie smiga ale sie komputer po pewnym czasie wylacza(od startu PC az po kilka/kilkanascie H),robi sie tez tak jak np w neigo leciutko stukne tez sie wylacza albo jak sobie glosniej mzue zapodam(drum n bass) PO WYLACZENIU SIE KOMPA MUSZE WYLACZYC GO Z SIECI co to moze byc? rozkrecałem go przeczyscilem dokrecilem wszystko itp byl juz raz w serwisie i 'naprawili' go, moj sprzet to : Celeron 2400 northwood (krecilem go nawet do 3400 ,ale krzaki były -dochodzilo do windy) Abit is 7 gf fx5200 128 bit 64 mb kingmax 256 ddr/400mhz seagate barracuda 80 gb cdrw lite on 52 x podmieniony na taiwan podrobke(w serwisie :[ ) zasilacz megabajt 350 w pmpo Pc wybierany przez szwagra,mama niechciala mnie posluchac w efekcie mam co mam(ja chcialem jakiegos athlona i radka,ram jakies geile albo hynixy i zasilke chiefteca) Pozdrawiam Tasior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Ale żeś napisal 350 W pmpo :) ehh ostro. Proponuję jednak nie bawić się już tą zasiłką i dać sobie z nią spokój, jeśli masz kasę oczywiście. Proponuję wymianę na coś INNEGO byle nie Codegena(Codeshita)/Megabajta(Megashita)/Ropli. Myślę, że ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58634606 w zupełności wystarczy. Update Czyżbyś był z Sosnowca ? Edytowane 30 Lipca 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior S-C Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Ale żeś napisal 350 W pmpo :) ehh ostro. Proponuję jednak nie bawić się już tą zasiłką i dać sobie z nią spokój, jeśli masz kasę oczywiście. Proponuję wymianę na coś INNEGO byle nie Codegena(Codeshita)/Megabajta(Megashita)/Ropli. Myślę, że ten 1573940[/snapback] Tak jestem z sosnowca,aha co do zasilacza nielepiej jakis inny z innych aukcji? mam na mysli chyba ten za 57 zł,z gwarancja 12 miesieczna, (odezwij sie na GG jakby co 8500783) Edit:niezauwazylem,ten tez ma gwarancje... Edytowane 30 Lipca 2005 przez Tasior S-C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior S-C Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Kurcze,i znowu ja skonczylem rozmowe,musze napisac jeszcze raz post zeby bylo widac ze jest nowa odpowiedz...sorki Wiec tak,jesli jest przeciazony zasilacz to zabezpieczenia(o ile w mb sa) wlaczaja sie w zasilaczu tak? bo zamiast wylaczac listwy po padneiciu zasilacza wypialem wtyczke atx z plyty glownej, wpialem i odpalilem kompa,wygladaloby na to ze to plyta glowna ma jakies opory a jesli tak to co to moze byc ? bo chcialbym pokombinowac jeszcze zanim dojdzie do mnie fortron(za tydzien albo w piatek) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...