Skocz do zawartości
Tasior S-C

Megabajt Mgb 350atxp4 350 W Pmpo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam taki zasilacz jak w temacie wiem dokladnie ze to SHIT wszyscy mowia ze sie pala ale cos sie spalic neichce(chcialem i czekalem ,byl juz w serwisie raz,czekalem zeby sie zjaral i pociagnal cos za soba to by w serwisie sobie pluli w brode ze to przez nich)

Wiec tak :

wlaczam sobie komputer wszystko pieknie smiga ale sie komputer po pewnym czasie wylacza(od startu PC az po kilka/kilkanascie H),robi sie tez tak jak np w neigo leciutko stukne tez sie wylacza albo jak sobie glosniej mzue zapodam(drum n bass)

PO WYLACZENIU SIE KOMPA MUSZE WYLACZYC GO Z SIECI

co to moze byc? rozkrecałem go przeczyscilem dokrecilem wszystko itp

byl juz raz w serwisie i 'naprawili' go, moj sprzet to :

Celeron 2400 northwood (krecilem go nawet do 3400 ,ale krzaki były -dochodzilo do windy)

Abit is 7

gf fx5200 128 bit 64 mb

kingmax 256 ddr/400mhz

seagate barracuda 80 gb

cdrw lite on 52 x podmieniony na taiwan podrobke(w serwisie :[ )

zasilacz megabajt 350 w pmpo

Pc wybierany przez szwagra,mama niechciala mnie posluchac w efekcie mam co mam(ja chcialem jakiegos athlona i radka,ram jakies geile albo hynixy i zasilke chiefteca)

Pozdrawiam Tasior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale żeś napisal 350 W pmpo :) ehh ostro. Proponuję jednak nie bawić się już tą zasiłką i dać sobie z nią spokój, jeśli masz kasę oczywiście. Proponuję wymianę na coś INNEGO byle nie Codegena(Codeshita)/Megabajta(Megashita)/Ropli. Myślę, że ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58634606 w zupełności wystarczy.

Update

Czyżbyś był z Sosnowca ?

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale żeś napisal 350 W pmpo :) ehh ostro. Proponuję jednak nie bawić się już tą zasiłką i dać sobie z nią spokój, jeśli masz kasę oczywiście. Proponuję wymianę na coś INNEGO byle nie Codegena(Codeshita)/Megabajta(Megashita)/Ropli. Myślę, że ten 1573940[/snapback]

Tak jestem z sosnowca,aha co do zasilacza

nielepiej jakis inny z innych aukcji? mam na mysli chyba ten za 57 zł,z gwarancja 12 miesieczna,

(odezwij sie na GG jakby co 8500783)

Edit:niezauwazylem,ten tez ma gwarancje...

Edytowane przez Tasior S-C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze,i znowu ja skonczylem rozmowe,musze napisac jeszcze raz post zeby bylo widac ze jest nowa odpowiedz...sorki

Wiec tak,jesli jest przeciazony zasilacz to zabezpieczenia(o ile w mb sa) wlaczaja sie w zasilaczu tak? bo zamiast wylaczac listwy po padneiciu zasilacza wypialem wtyczke atx z plyty glownej, wpialem i odpalilem kompa,wygladaloby na to ze to plyta glowna ma jakies opory a jesli tak to co to moze byc ? bo chcialbym pokombinowac jeszcze zanim dojdzie do mnie fortron(za tydzien albo w piatek)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi