Darth_Reaven Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Mam od bardzo niedawna Chello 4mb facet pare razy dzwonil i proponowal zebym przeszedl na chello 1mb ale powiedzilem nie bo dla mnie za wolne ;). Wybralem tka poniewaz duzo sciagam i pozatym matka ma laptopa i chcialbym go podlaczcyc do neta. Chchailem na poczatku ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wiifi ale pojawil sie problem. Prszyszli goscie od Chello, facet powiedzial ze jak sie ma chello professional to mozna legalnie podzielic na 3 komputery.... i powiedzial ze jak mam 1 komputer to mam limit 1x 50gb limit, 1xkonto email 5 aliasow, 1x miejsce na wuwuwu, a jak mam 2 komputery (rozdzielane jest chello przez niego) to jest 2x 50gb limit 2x konto email 5 aliasow, 2x miejsce na www i tak samo jak mam 3 komputery i jest rozdzielane przez niego.Otrzymalem logina i haslo. Email dziala aliasy tez limit tez i miejsce na www tez. Tylko oc jest qrna z tym 2-gim limietem i kontem email i miejscem na www ?! dzownilem na infolinie imowili ze nie ma kurfa a jak ot mozliwe ;/ w internecie jest ze ma sie wszystko 3x a ja mam tylko 1x choc facet mi rodzielal switchem i kabelki podlaczyl ;/ Pomocy bo dostaje [ciach!]*** :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Szczerze powiedziawszy bardzo dziwne. Masz 3 kompy w domu to masz limit 150GB zamiast 50GB???, czy moze zle zrozumialem cos, bo az mi sie wierzyc nie chce ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth_Reaven Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 tak mi facet mowil ale niewazne co z moimi pozostalymi 2 kontami email i www ?! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 tak mi facet mowil ale niewazne co z moimi pozostalymi 2 kontami email i www ?! :mur: 1575008[/snapback] limit masz 50GB na obojętne ile kompów a co do do maili i www musiz wejsc na http://pomoc.upc.com.pl/konto.php i tam aktywowac dodatkowe maile i www Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...