Skocz do zawartości
Darth_Reaven

Chello Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Mam od bardzo niedawna Chello 4mb facet pare razy dzwonil i proponowal zebym przeszedl na chello 1mb ale powiedzilem nie bo dla mnie za wolne ;). Wybralem tka poniewaz duzo sciagam i pozatym matka ma laptopa i chcialbym go podlaczcyc do neta. Chchailem na poczatku ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wiifi ale pojawil sie problem. Prszyszli goscie od Chello, facet powiedzial ze jak sie ma chello professional to mozna legalnie podzielic na 3 komputery.... i powiedzial ze jak mam 1 komputer to mam limit 1x 50gb limit, 1xkonto email 5 aliasow, 1x miejsce na wuwuwu, a jak mam 2 komputery (rozdzielane jest chello przez niego) to jest 2x 50gb limit 2x konto email 5 aliasow, 2x miejsce na www i tak samo jak mam 3 komputery i jest rozdzielane przez niego.Otrzymalem logina i haslo. Email dziala aliasy tez limit tez i miejsce na www tez. Tylko oc jest qrna z tym 2-gim limietem i kontem email i miejscem na www ?! dzownilem na infolinie imowili ze nie ma kurfa a jak ot mozliwe ;/ w internecie jest ze ma sie wszystko 3x a ja mam tylko 1x choc facet mi rodzielal switchem i kabelki podlaczyl ;/

Pomocy bo dostaje [ciach!]*** :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi