adnet Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Looknijcie na http://www.fajnabasia.maxi.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Looknijcie na http://www.fajnabasia.maxi.pl No i co w tym ciekawego? Chyba, że coś zawaliłeś z adresem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 co to ma być??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Sorki. Miałobyć http://www.fajnagosia.maxi.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Co to za temat ?? Naucz się umieszczać odpowiednie wątpki na odpowiednim forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Nie mogłem się powstrzymać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Przegiołem bagiete. Przyznaje się, moja wina :oops: Wystarczy zabic proces iexplorer w win2k/XP lub wyłaczyć z menadzera urządzeń którąkolwiek stronke i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 a ja myślałem że to gif i poczekałem 30 sekund, ram nie wytrzymał, zwiacha, nie udało się wejśc do menedzęra i straciłem dobry hub i transfer w DC++ :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 heh a moj win2k to wytrzymal :]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 tzn zamknolem to to przy pomocy menadzera zanim sie wiechnol [o ile by sie wiechnol ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Jest się czym podniecać. Mój Me wytrzymał. Tak na marginesie, to samo jest tutaj :www.napalone16.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ee co tak cienko poradziłem sobie z tym w 10 sec :twisted: :twisted: a mój windows xp nawet tego nie odczuł 8) :D .ps nawwt dobrze sie na początki zapowiadało chyba puszcze jeszcze raz :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ehh nauczcie sie kozystac z netscape-a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Dobre, dobre, powkurzać kogoś można... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Naprawde nie ma sie czym podnieca ze system sie nie wieszna. U siebie puscilem to na 5min i pojakies minucie troche spowolnilo. Potem tylko przez menadzer: zakoncz zadanie i po wszystkim. Stoi do tej pory :P P.S. Swietny program do wygrzewania CPU :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Widziałem już ciekawsze stronki tego typu tylko qrde skleroza nie boli :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Moze mi ktos powiedziec o co w tym linku chodzi? Bo mi sie tylko jakis popap otwiera i nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 wspolczuje windowsom 9x z IE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Boze.... to jest stare jak swiat.... znalazlem to w necie poltora roku temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 wspolczuje windowsom 9x z IE :) ja mam wina 98 se z ie6 + update... ctrl + alt + delete i zamknij explorer ... i po problemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 wspolczuje windowsom 9x z IE :) ja mam wina 98 se z ie6 + update... ctrl + alt + delete i zamknij explorer ... i po problemie :) Ja mam xp, ale poradziłem sobie w ten sam sposób. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 trochę bez sensu... ale można znajomemu zapodać :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Zapuściłem to i tylko wali okienkami, a komp się jakoś nie wiesza. Chyba wyłączę, albo poczekam jeszcze chwilę, to może zawiśnie. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 To po to musiałem ściągać Jave żeby zobaczeć takie cuś?? :). No nieładnie, nieładnie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:Komputer sie zawieszil ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 hotcpu przy tym wymieka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 u mnie komp się nie zawiesił ale nie lubię takich niespodzianek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 wspolczuje windowsom 9x z IE :)u mnie na 0.166GHz+WIN98SE pochodzilo minute i wylaczylem... ale sie nie zawiesil:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 jak moj komp sie nie zawiesil to jaki ma sie zawiesic :) poradzielm sobie przez wylaczenie explorera w menadzeze, mam 98se i nie bylo tak tragicznie, ogolnie to fajne to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...