klossu123 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Pisałem już na wielu forach...ale widze że wy o tym chyba najwięcej wiecie :P ...więc ...Rewizja GPU A4 ...chciałbym odblokować dodatkowe potoki w tej karcie... macie screeny z rivatunera ... niby rewizja GPU A4 sie nie odblokowuje ale ciekawostka jest na innym screenie ...kolega ma taką samą karte (rewizje też) i działa mu na 8 potokach (różnica polega na tym że ma stery OMEGI) ...prosze o przejżenie screenów pomoc... link do kolegi http://img102.imageshack.us/img102/1208/kumpla1nj.jpg ...co mam zrobić żeby odblokować moją?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Moim zdaniem będą jakieś błędy - nie slyszałem o skutecznym odblokowaniu A4. Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez Ven0m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 no to sam sobie odpowiedziałes zainstaluj omegi i sprawdź :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ja prawdopodobnie będe miał dzis MSI 6200 128/128 to zdam relacje czy da sie odblokować, bo podobno gpu jest rewizji A4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 no i jak da sie??? jestem ciekawy bo chce kupic tego MSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 przecież A4 jest niemożliwe do zmodowania.. jeśli kumpel ma tą samą rewizję to zarzuć chociaż jakimś screenem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 no wlasnie , podobno w tym najnowszym chipie sa wyciete potoki przez co koszty produkcji sa nizsze i sama karta jest znacznie tansza - juz ponizej 400zl no i podobno niezle sie kreci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...