Skocz do zawartości
macsob

Porady Fachowców Mile Widziane...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :-P,

Chciałbym sie was zapytać czy ten konfig jest wart kupna...

A64 3000+ Venice

DFI Lanparty NF4 Ultra-D

2x TwinMOS Speed Premium 512mb

Asus X800 256/256

Samsung SpinPont P SP2004C (sata2)

Tagan TG420-U01

Długo sie zastanawiałem nad pamięciami i kartą, ale wybór padł na TwinMosy i Asusa.

Każde wątpliwości co do tego konfigu prosze pisać! :wink:

Edytowane przez macsob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze dobre, tego nie wiem, ja wymienilem najpierw mialem samsunga byl glosny, poznije mialem WD tez byl glosny, nawet jeszcze glosniejszy od tego samsunga, teraz dopiero mam segate na sata i jest miom zdaniem najszybszy z nich i najcichszy. Co do konfigu to polecam ajkis lepszy ram np. kingstony lub najlepiej kingmaxy hardcore i zasilek nie tagana, tylko np. chiefteca, sa na lepsze i tansze no i oczywiscie cichsze tez z wielkim wiatraczkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coż kolega miał samsunga i stwierdził, że aż taki dobry jak o nim mówią nie jest.

a co do grafy lepiej Sapphire X800XL za 1199zł (w proline, ale tam pustki więc nie wiem jak z osiągalnością jej)

w Komsad za 1189zł

http://www.computer.istore.pl/sklep,740,10...n,155063,0.html

w morele.net za 1162zł

http://sklep.morele.net/?pg=product_info&P...BRD_name&dspl=p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coż kolega miał samsunga i stwierdził, że aż taki dobry jak o nim mówią  nie jest.

a co do grafy lepiej Sapphire X800XL  za 1199zł (w proline, ale tam pustki więc nie wiem jak z osiągalnością jej)

w Komsad za 1189zł

1575664[/snapback]

No niestety nie mam dodatkowych 300 zeta na karte :cry: Ten Asus kosztuje 869zł w Imperium.net.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi