Gość fredus Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Mam problem z Alcoholem 120% otóż po odinstalowaniu tego programu w ,,mój komputer,, powinien zniknać wirtualny dysk który sie utworzył ale po odinstalowaniu nadal tam został dlaczego?? jak go usunąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Mam problem z Alcoholem 120% otóż po odinstalowaniu tego programu w ,,mój komputer,, powinien zniknać wirtualny dysk który sie utworzył ale po odinstalowaniu nadal tam został dlaczego?? jak go usunąć? 1574092[/snapback] I tak jest zawsze ja jak odinstalowałem alcohola to zostawał mi ten dysk wiec , od teraz to robie tak ze go zawsze wyłączam poprzez alkohola i mam 100% pewnosć, Ty możesz zrobić tylko 3 rzeczy , 1) Format c: :lol: 2) Usunąc z rejestru 3) Wyłaczyć w windzie ten dysk :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A musi być format?? nie ma innego sposobu żeby wywalić to ustrojstwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 wylacz w alcoholu wirtualny cd-rom, a nastepnie odinstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...