Skocz do zawartości
Gość on23warszawa

Swierszcz W Domu!jak Go Usunac?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość on23warszawa

czesc

juz od wczoraj w moim mieszkaniu slychac swierszcza. nei wiem jakim cudem gamon dostal sie do domu. mieszkam na 2gim pietrze. niemniej czy ktos zna sposoby usuwania takich niechcianych delikwentow?

stukalem pukalem itp. jest dalej

jaka to to ma zywotnosc?

HELP!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość on23warszawa

ok namierzylem go za lodowka. chyba zostal unicestwiony. albo sie wystreaszyl i jest sprytniejszy ode mnie. wiec czeka az wyjde z domu.

mama nie spala cala noc przez tego rozrabiake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnoscie owadów. Wróciłem z Bieszczad, patrze na moją cytrynkę co sobie ją hoduję już kilka miesięcy(ma jakies 25cm już). Patrzę - listki jakby poobgryzane... Najpierw myślałem że to słońce je spiekło (?!?!?!). Potem patrzę a tu malutka gądzienica koloru łodygi leży wzdłuż niej. Teraz już chyba 6 dni leży w słoiczku :D Nudzi mi się to hoduję - dostarczam liście, płyny :D A ona rośnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to jakas wlochata ?

1574693[/snapback]

Taka "kaktusowata" ;) tylko na razie jeszcze malutka :) Ciekawe co z niej wyjdzie... Mam nadzieje że motyl? Tylko żeby mnie po pożarł żywcem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi