Gość on23warszawa Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 czesc juz od wczoraj w moim mieszkaniu slychac swierszcza. nei wiem jakim cudem gamon dostal sie do domu. mieszkam na 2gim pietrze. niemniej czy ktos zna sposoby usuwania takich niechcianych delikwentow? stukalem pukalem itp. jest dalej jaka to to ma zywotnosc? HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 stuknij sie w paue :/ moze go weź w ręce i na pole wynieś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 problem polega na tym ze on ucieka za szafki. no wiesz nei bde rozmontowywal kuchnii. no nic. pozostaje czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Nasyp mu soli na ogon. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 RAID. Zabija owady. Na śmierć. ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 RAID. Zabija owady. Na śmierć. ['] 1574472[/snapback] Nie no świerszcze są pożyteczne nie wolno ich zabijać :angry: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 ok namierzylem go za lodowka. chyba zostal unicestwiony. albo sie wystreaszyl i jest sprytniejszy ode mnie. wiec czeka az wyjde z domu. mama nie spala cala noc przez tego rozrabiake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 jest takie urzadzenie co potrafi sobie poradzic z owadami :D - odkurzacz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 zostaw tego swierszcza w spokoju...jak masz swierszcza to nie bedziesz mial w domu karaluchow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 atomówką go ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Przeżyje...a nie z karaluchem mi się pomyliło...:| zostaw go...pożyteczny jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 hehe wszyscy pozyteczny pozyteczny, gorzej jak chcesz zasnąc zmeczony po całym dniu a tu ci brzęczy jakieś ustrojstwo, typu swierszcz czy mucha...no i nie mówcie ze byscie wtedy nie zabili :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Kijem go kijem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 postaw sobie w przedpokoju pulapke na swierszcze ( wyzsza wersja pulapek ma myszy ) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 jak masz kumpla co ma pająka to mu daj, one to jedzą :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 weź go w dupe ... :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 racja ! gazem, gazem go ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Odnoscie owadów. Wróciłem z Bieszczad, patrze na moją cytrynkę co sobie ją hoduję już kilka miesięcy(ma jakies 25cm już). Patrzę - listki jakby poobgryzane... Najpierw myślałem że to słońce je spiekło (?!?!?!). Potem patrzę a tu malutka gądzienica koloru łodygi leży wzdłuż niej. Teraz już chyba 6 dni leży w słoiczku :D Nudzi mi się to hoduję - dostarczam liście, płyny :D A ona rośnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A to jakas wlochata ? Jak tak to ja utucz to zrobisz sobe z niej futro ala p.i.m.p. ;] Co do swierszcza to z dyni go. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Heh - ja dzisiaj znalazłem świerszcza na klatce ;) Stal pod drzwiami sąsiada i pewnie czekał na niego z utęsknieniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A to jakas wlochata ? 1574693[/snapback] Taka "kaktusowata" ;) tylko na razie jeszcze malutka :) Ciekawe co z niej wyjdzie... Mam nadzieje że motyl? Tylko żeby mnie po pożarł żywcem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 ok obiekt zlapany przydal sie zwykly sloik wyrzuclem przeszkadzajke za okno topic do wyrzucenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 Jak mogłes ty brutalu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 za okno , bez spadachronu [; Mogłeś go pocałować chociaz od nas na pożegnanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 No co Ty ?? ...żeby zdechł ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Kurde co za temat, Raidem chama i po sprawie. No już nie macie o czym zakładać tematów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Boze co za ludzie, zeby świerszczyki wyrzucac :| ja je kolekcjonuje! mam ponad 50numerów CKM'u ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja to bym wysadził wszystko w cholere.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja to bym wysadził wszystko w cholere.. 1575183[/snapback] wariat! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 w znaczeniu bum? ;] C4 jest sprawdzone do wysadzania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...