KWS89 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Kapciem, kapciem koniecznie, jedyne remedium :lol: Wy się jednym świerszczem denerwujecie a co możecie powiedzieć o mnie, mieszkam obok pola ugoru a kiedy się wieczorem wyjdźie na dwór to ciężko się uspokoić... Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ktore miejsce zajmuje ten watek ? Z pewnoscia jedne z wyzszych :D :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 TO JEST MÓJ TYP DO "NAJGŁUPSZY TOPIC ROKU" ;] Poważnie ;] Dawno nic tak głupiego nie było ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 W koncu tasz koffany graham jest autorem ;) BTW. Ostatnio mi coś odbija - wczoraj wpadłem na pomysł żeby sobie ananasa hodować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 co tam świerszcz :D co powiecie na takiego stwora (duże foty) pożywiało sie na mojej pelargoni miało około 4-5cm, na ogonie pióra, widać taką jakby trąbke, super szybkie ruchy skrzydła prawie nie widać widziałem to już 3 lata tamu wypisz wymaluj koliber ale skąd u nas kolibry :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) To chyba jakaś ćma :wink: Mam koleżankę, która panicznie boi się owadów, jak zobaczy pająka w pokoju to jest w stanie podsuwać (sama) wszystkie meble i ubić bidaka kapciem :blink: Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Wy się śmiejcie ale ludziom wchodzą robaczki "pod" panele LCD :] i później sobie chodzą po matrycy. Już kilku dało na serwis :P <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...