Bobbit Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 hmmm, swego czasu wywaliłem windowsowy defragmenter, gdyż uznałem, że gdy mam Diskeepera, nie jest on mi więcej potrzebny. jednak poprzez tą operację nie mogę wykonać defragmentacji plików startowych poprzez polecenie "defrag c: -b", które przyspiesza uruchamianie Wina. w związku z powyższym, czy jest jakiś sposób na ponowne zainstalowanie defragmentera? dodam, że używam XP PRO. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Dodaj usun programy -> z lewej Dodaj/usun skladniki windows i zaznacz defraga. Tam powinien byc gdzies defrag. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobbit Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 hmmm, nie ma go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Sorki pisalem z glowy, teraz sam sprawdzilem i widze, ze nie ma go. Pewnie przy wpisie ma literke h znaczy, ze jest ukryty. Tylko nie pamietam gdzie sie to grzebalo, aby je poodkrywac :/ UPDATE: http://www.kompz.org/artykuly/windows_usuw...ladniki-systemu Na tej stronie pokazane jest jak odkryc ukryte programy w dodaj usun skladniki windows. Moze tak jak pisalem wyzej defrag. jest ukryty na liscie. Edytowane 30 Lipca 2005 przez ralph03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobbit Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 niestety, pojawiło się parę opcji, ale defragmentera nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 ściągnij sobie program xplite, za jego pomocą można zainstalować lub odinstalować praktycznie każdy element systemu, niestety program nie jest darmowy, jeżeli niebedziesz mógł go znależć to napisz domnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobbit Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 wielkie dzięki, doktorwlodek, pomogło! super program ten xplite. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...