pitrek_inne Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 mam sieć. router adslowy linksysa z wifi. do niego podpiety kablem komp, a drugi (laptop) przez wifi (g). na obu win xp. problem jest w tym ze gdy przegladam z jednego z nich zasoby sieciowe drugiego to otwarcie kazdego folderu trwa 5-10 sek. a sciagniecie pliku 20megowego - 6 minut. o otwieraniu plikow bez sciagania juz nie wspominajac. da sie cos z tym zrobic? (wiem za na pewno byl taki topic, ale nie moglem sie do niego dokopac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxus32 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Jak się nie mylę to trzeba usunąć taki oto klucz z rejestru: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RemoteComputer\NameSpace\{D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}] Na w2k pro też mi tak muliło a to pomogło. Możesz spróbować tylko najpierw zrób kopie tego klucza. W razie czego go przywrócisz a później się zastanowimy się nad rozwiązaniem tej zagadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...