rikimaru Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Z góry zaznaczam że jestem zielony :mrgreen: i szukam odpowiedzi na klasyczne pytanie "Co kupić?"... Planuje zakupienie nowego kompa i wszystko byłoby pięknie gdyby nie wybór pamięci... Całość będzie oparta o płytę DFI LanParty NF4 Ultra-D (wyższe napięcie mi nie straszne) i procesor Athlon 64 3000+ z jądrem Venice - jakie do tego proponujecie pamięci? Niechciałbym przekroczyć sumy 650 złotych. Będe wdzięczny za wszelkie porady oraz linki do sklepów i aukcji :wink: --------------- Oj już wiem że dla mnie dział 'Co kupić'. Przepraszam Admina który pewnie będzie musiał to usunąć :oops: Edytowane 30 Lipca 2005 przez rikimaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Jest osobny dział "CO kupić?". Przeniesione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...