Kryku51S Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Mam procka AMD k6 500. Problem jes w tym ,że winda nie wykrywa mi ile procek ma "CACHE". Prubowałem dwoma programami (Everest i CPU-Z) i żaden z nich niepokazuje mi pamięci podręcznej "L2". Everest pokazuje komunikat ,że niewykryto Pamięci podręcznej L2 i ,że może to zmniejszyć wydajnośc. A w menadżerze urządzeń wogule niema sterownika do Procesora. Jeżeli ktoś wie w czym jest problem to z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Po pierwsze to pomyliles dzialy, co robi temat o procku w dziale 'windows' ??? Skasuj ten temat i zapytaj na amd, wieksze prawdopodobienstwo uzyskania odpowiedzi. ;] Sprawdz czy w biosie nie masz przypadkiem wylaczonego tego cache. A i unikaj bykow. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...