metal Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Czemu nie chce ci się kręcnąć ten duron ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Czemu nie chce ci się kręcnąć ten duron ? Idzie na 1250 ! Podobno trzeba coś ciąć ! Ale co to niewiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 GF3 nie jest ju| produkowany :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...=3946&sid=1 Kupuj tutaj, też tu brałem. Dostawa w ciągu dwoch dni. Podkręca się miodzio :D A brałeś przez pocztę polską czy kurierem ??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Jeśli chodzi o gf4mx a gf3 t200 to nie zastanawiaj się oczywiste jest to że :D :D g3 najlepiej creativa !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Jeśli chodzi o gf4mx a gf3 t200 to nie zastanawiaj się oczywiste jest to że :D :D g3 najlepiej creativa !!! dobra tylko że creativ jest troche drogi :D ale ja już biore gainwarda :D :D za 629zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaal Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 W zeszlym tygodniu zadawalem sobie to samo pytanie. Kupilem GF3ti200, ale teraz nie jestem pewien czy byl to dobry pomysl. Powod - procek skutecznie spowalnia reszte, przez co np. w Dungeon Siege'u roznica miedzy TNT2 a GF3 wynosila ok. 1fps (chociaz w 3dmarku 2001 SE na tnt2 mialem ~18003dmarkow - teraz ~6000). Podsumowujac - GF3 jest dobra karta, ale nie jestem pewien czy 1GHz celeronowi da o wiele wiecej niz GF4mx 440. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 W zeszlym tygodniu zadawalem sobie to samo pytanie. Kupilem GF3ti200, ale teraz nie jestem pewien czy byl to dobry pomysl. Powod - procek skutecznie spowalnia reszte, przez co np. w Dungeon Siege'u roznica miedzy TNT2 a GF3 wynosila ok. 1fps (chociaz w 3dmarku 2001 SE na tnt2 mialem ~18003dmarkow - teraz ~6000). Podsumowujac - GF3 jest dobra karta, ale nie jestem pewien czy 1GHz celeronowi da o wiele wiecej niz GF4mx 440. wielki problem biore daje celka na 1333 i po problemie :D hehe ale wedułg mnie to chyba nie jest tak źle czemu by cele1ghz miał niewystarczyć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Ja bym kupił Radeona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaal Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ale wedułg mnie to chyba nie jest tak źle czemu by cele1ghz miał niewystarczyć ? nie chodzi mi tyle o nie wystarczenie, a raczej o to ze roznica w wydajnosci bedzie niewielka, a gf3 jednak kosztuje 100 zl wiecej w kazdym razie chyba juz zamowiles gf3? jesli tak to nie ma o czym mowic, ciesz sie nowa karta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...=3946&sid=1 Kupuj tutaj, też tu brałem. Dostawa w ciągu dwoch dni. Podkręca się miodzio :D A brałeś przez pocztę polską czy kurierem ??? :) Poczta polska dostarczyła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 . Powod - procek skutecznie spowalnia reszte, przez co np. w Dungeon Siege'u roznica miedzy TNT2 a GF3 wynosila ok. 1fps (chociaz w 3dmarku 2001 SE na tnt2 mialem ~18003dmarkow - teraz ~6000) Brak różnicy w FPS był spowodowany włączoną synchronizacją pionową, bo zdziwiłem się tak samo po zmianie całego kompa z Durona+GF2MX na XP+GF3. W Q2 1024 miałem 100.7FPS przed zmianą i 100.9 po zmianie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...