smart Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Cześć, chcąc obniżyć cenę komputera postanowiłem kupić tańszą nagrywarkę. Więc, jakie jest wasze zdanie na temat: - CD-RW LG GCE-8480B IDE BOX 48X/16X/48X -------- 309ZŁ - CD-RW LITEON LTR-48125S BOX 48X/12X/48X---------355ZŁ -######## CD-RW TDK CYCLONE IDE BOX 48X/24X/48X----------459ZŁ######### Chętnie kupiłbym TDK CYCLONE CD-RW 32X, ale nigdzie nie mogę go znaleść w cennikach. Bo nie jest mi potrzebny napęd 48x. (A w tym moim sklepie nie ma modeli x32 :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Kup Litka - polecam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 wejdz www.komputronik.pl , moze beda. te nowe nagrywarki to sciema, miedzy 48a 40 jest min. roznica. wiem, ze do liteona 40 (nie wiem dokladnie jakiego) wgrywasz bios 48ki i masz drozszy model 50zl taniej. polecam 40 za max 250zeta, nie warto wydawac wiecej moim skromnym zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 poza tym slyszalem, ze bariera technologiczna nagrywarek to max x52(tak jak cd) i jak juz do tej granicy dojdzie to pewnie na maxa stanieja. ja czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 wejdz www.komputronik.pl , moze beda. te nowe nagrywarki to sciema, miedzy 48a 40 jest min. roznica. wiem, ze do liteona 40 (nie wiem dokladnie jakiego) wgrywasz bios 48ki i masz drozszy model 50zl taniej. polecam 40 za max 250zeta, nie warto wydawac wiecej moim skromnym zdaniemna www.cdrinfo.pl jest dokladny opis "przerobki" nagrywarki - jednak nienakazdej 40 to dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 wlasnie. nie wiem na ktorej dziala. na jakiejs 40, ale maja pewnie ze 3 mofele. moj znajomy zrobil i dziala. moge spytac go jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 może kup teac'a x40 w wersji BOX za 380zł brutto powinieneś bez problemu dostać (w W-wie w hurcie kosztuje 361,12 zł brutto) Polecam, choć sam mam TEAC x24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 kupuj tylko lite-on albo teaca -innymi nie zawracaj sobie głowy sam mam teaca-jestem b.zadowolony ale gbybym dzis kupował nagryware to na pewno kupiłbym lite-on 48x - ona mieli po prostu wszystkie zabezpieczenia itp-jest naprawdę ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 kupuj LITEONA ale ceny podales duze bo ja wczoraj na www.gral.pl kupilem Lite-On'a 48x BOX'a za 299 zl :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 kupuj LITEONA ale ceny podales duze bo ja wczoraj na www.gral.pl kupilem Lite-On'a 48x BOX'a za 299 zl :)) Mi by wystarczył jakiś LITEON x40 BOX, ale nie mogę czegoś takiego doastać :-). Nie ma dla mnie różnicy w nagrywarce x40 czy x48. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 TEAC obsługuje Mount Rainer a Litek??? a sprawa jest przyszłościowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Ja zdecydowałem się na TEAC 40x OEM [bo nie było BOXów :)]. Właściwie to szukałem nargywarki >=24x ale ponieważ nie było wolniejszych... Bardzo przydały mi się opisy na www.cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 TEAC obsługuje Mount Rainer a Litek??? a sprawa jest przyszłościowa.Z tego co się orientuję to tak, a nawet jeśli nie to na pewno wystarczy nowy bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 kupuj LITEONA ale ceny podales duze bo ja wczoraj na www.gral.pl kupilem Lite-On'a 48x BOX'a za 299 zl :))i jak Liteon z zabezpieczeniami?? Aha i płytki > 800MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 kupuj LITEONA ale ceny podales duze bo ja wczoraj na www.gral.pl kupilem Lite-On'a 48x BOX'a za 299 zl :))i jak Liteon z zabezpieczeniami?? Aha i płytki > 800MBlitek znakomicie radzi sobie z wszelkimi zabezpieczeniami (sam mam wiec wiem:)) plytki 800/870mb odczytuje/zapisuje bezblednie jak chcesz wiecej to polecam opisy na www.cdrinfo.pl 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...