smart Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Witam ponownie. Byłem i mam aktualny cennik, wybrałem jeden model : ----- ATI RADEON 8500 128MB TVDVI H BOX 789ZŁ ale są jeszcze dwa ciekawe: -----ATI RADEON 9000 128 MB TVDVI OEM Sapphire 489zł -----ATI RADEON 9000pro 128MB TVDXI Hercules 749zł Chętnie poczytałbym o testach tych 3kart, ale niestety nie znalazłem ich. Jakby ktoś wiedział, gdzie je mogę znaleść to proszę o linka, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Witam ponownie. Byłem i mam aktualny cennik, wybrałem jeden model : ----- ATI RADEON 8500 128MB TVDVI H BOX 789ZŁ ale są jeszcze dwa ciekawe: -----ATI RADEON 9000 128 MB TVDVI OEM Sapphire 489zł -----ATI RADEON 9000pro 128MB TVDXI Hercules 749zł Chętnie poczytałbym o testach tych 3kart, ale niestety nie znalazłem ich. Jakby ktoś wiedział, gdzie je mogę znaleść to proszę o linka, dzięki Nie wiem, co oznaczają te wszystkie skróty, więc możecie mi powiedzieć, czy będę mógł oglądać TV w komputerze z tych 3 powyżej wymienionych kart, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Niestety NIE. Na tym kompie przy użyciu tylko tej karty graficznej nie będziesz mógł oglądać TV. Do tego ssłużyć ci będzie karta telewizyjna (około 200zl). TV oznacze wyjście na telewizor, czyli że możesz pod kompa podłączyć telewizor i grać na dużym ekranie - EXTRA!!! :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 W ATI karty z opise AllInWonder (nie wiem czy dobrze napisałem) mają tuner TV. A VIVO oznacza wejście/wyjście Video (S-Video,Composite). Karty AllInWonder to ok. 1300-2000 zł. Zobacz www.komputronik.pl. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 a czy na prawde potrzebne ci 128 mb?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 a czy na prawde potrzebne ci 128 mb??Tak dlatego biorę pod uwagę tylko 128-mki. A co sądzisz o tych kartach powyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...