Gość Ramzes The Great Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Witam, wlasnie robielem sobie test Prime95 i podczas testowania wyszkoczylo mi cos takiego " FATAL ERROR: Rounding was 0.499797821, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file." Nie mam pojecia o co chodzi...sorka za taki temat tutaj ale w dziale AMD nie mozna chwilowo nic zakladac:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 NO procek się wywala albo pamiątki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 wydaje mi sie ze pamieci, musze je przetestowac czyms co wykryje babola jakiegos :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 wydaje mi sie ze pamieci, musze je przetestowac czyms co wykryje babola jakiegos :( 1575675[/snapback] GoldMemory: http://www.goldmemory.cz/ Wersja niezarejestrowana ma takie ficzer, że zaczyna działać po kilku minutach od uruchomienia. Więc chwila cierpliwości się przyda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Goldmem jest czuły i na pamieci i na proca, wiec to nie rozstrzygnie co sie sypie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Goldmem to pierwszy program jaki uruchomilem ale nic nie znalazl :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Goldmem to pierwszy program jaki uruchomilem ale nic nie znalazl :mur: 1576086[/snapback] po testuj przez dzień dwa żeby mieć pewność ale lepiej spróbuj memtest 86+ przez 3-4 godzinki i będziesz wiedział czy pamięci są dobre jak nie to procek albo zasiłka albo coś na płycie się grzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 to wina pamieci na 100 %, w logu z warcrafta 3 jest napisane :) " The instruction at '0x150276E0' referenced memory at '0x0000000C'. The memory could not be 'read' " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) fajnie ale pamiec adresuje procesor jak on sie pomyli to wyjde tez bład dostepu do pamieci, powszechny w czasach windows 98 czyli bład ochrony Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 i po problemie, wymieniłem pamięć i wszystko lata az milo :) dziekiuje za wszystkie sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...