bjkuba Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Gra ktos może w Carom'a ?? Bardzo fajny bilardzik i chciałem go rozreklamować gra w niego mnóstwo ludzi wiec i was zapraszam gra do pobrania ze stronki www.carom3d.com :) rejestrować sie i grać chętnie z kims sie zmierze :) pozdrawiam Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) dawno w bilarda nie grałem na kompie, no ale, lubiłem to, więc może zagram z tobą jak sobie przypomnie co i jak ;] ściągam i gram ;] LoL, 25 min. ściągania 15 mb :/ heh, 10 kb/s transfer ;] jest jakiś inny download? :> ;] Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Bardzo chętnie powiedz tylko kiedy ;-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Kurde... no jestem pod wrażaniem. Dla mnie zajefajna ta gierka, duze mozliwoscie, mnustwo osob gra, turnieje. Lece sie dalej uczyc w to grac:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Czy ktoś w carom'a z was gra ?? Topic umiera jeśli ktos w tą gre niech coś napisze ewentualnie umówi sie na mały meczyk :)) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 znaczy mnie nie było przez 4 dni więc nie miałem możliwości ściągnięcia, przez ten czas grałem w real bilarda ;] w 8 bil i cały czas wygrywałem z moim kumplem... :/ no może raz przez przypadek wbiłem 8 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Nie chce mi sie wierzyć, że nikt nie gra na caromie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 znaczy ja już gram ;] Nick DrunkZoZol ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie chce mi sie wierzyć, że nikt nie gra na caromie. 1588133[/snapback] Niestety carom sie nie cieszy popularnością na Tweaku, a ja jesli ktoś chce chętnie zagram bardzo :)) nick taki sam bjkuba Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 heh gralem w to 2 lata temu po Twoim topicu wszedlem tylko sprawdzic ( :) )czy moje konto jeszcze istnieje istnial...i zamiast zbierac pkt na nowa bron w BF2 turlam bile po stole :grin: gram pod nikiem tweakowym i jako noob666 to drugie konto stworzone zostalo zeby ludziom ranking obnizac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Często update wychodzą i sie zmienia ostatnio duzo ale na lepsze :))) Może byśmy umówili jakis druzynowy meczyk :D np. po 3 :D Tyle ze trzeba zebrac wiecej osob :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaku1 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Cześć gram w to od niedawna, ale mam pewien problem (i tutaj zwracam się nie tylko do graczy carom) : otóż zostałem zbanowany na 24h za zbyt częste logowanie się <_< (gdybym wiedzial, ze to problem...) Jak mam skonfigurowac serwer proxy, zeby carom nie widzial mojego IP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam! Gram od niedawna i mam jedno pytanie w opcjach graficznych carom'a mam do wyboru Direct3D HAL Direct3D T&L HAL Nvidia Geforce 4 TI4200 w ... i wu właśnie nie widzę co tam jest a opcje są dwie tzn mam 2 razy do wyboru Nvidia Geforce 4 TI4200 w, ale nie widzę co jest za "w" bo okno jest obcięte. Da się to jakoś sprawdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 No nie wiem, ciężko. Specjalnie sprawdziłem i ja takiego problemu nie mam. U mnie jest Direct 3D HAL Direct 3D T&L HAL Geforce 5700 Geforce 5700 Więc u Ciebie pewnie te dwie ostatnie opcje także są takie same ;) ps Dobrze, że mi przypomniałes o tej grze ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 No i znalzałem odpowiedź. U mnie opcje te różnią się. W jednej mam problemy z teksturami kiedy zrobię zoom'a sna stół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apos Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Siema, kiedyś pogrywałem w carom, przyjemna gra ;) nawet w lidze są prowadzone rozgrywki tej gierki pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek11 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Cześć.Mam problem i szukam kogoś kto mi może pomóc , gram w caroma od kilku miesięcy było ok mój admin zmieniał u siebie coś co miało poprawić w sieci parametry.No i zaczeły się kłopoty kiedy wchodzę na stół to po kilkunastu sekundach mnie wyrzuca(dodaje mi punkty lecz nie pozwala grać!)Czy ktoś może wie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...