von_Paulus Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Kupiłem niedrogo takiego Anteca - miał być niby sprawny ale po podłączeniu do mojego kompa słychać tylko cichy pisk - daje chyba napięcie na płytę bo zapalają się diody na klawiaturze ale komp nie wstaje. Muszę tu dodać, że zasiłka należała do palacza i w środku był totalny brud i smród jak z popielniczki. Wyczyściłem to ale boje się podłączać w obawie o mojego kompa. Elementy wew. ( te które widać po otwarciu obudowy psu) nie noszą oprócz tego śladów uszkodzenia. Zwrot sprzedawcy w tej chwili nie wchodzi w rachubę. Nie wiem czy : - warto to naprawiać ( jeśli jest zepsuty ) ? - co to może być za uszkodzenie ? - jak przetestować bez ryzyka uszkodzenia płyty głównej w moim kompie ? - może sprzedać komuś kto się lepiej zna - za ile ? - użyć jako przycisku do papieru.... :) Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Daj komuś kto się na tym zna do przetestowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...