luk1984 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 w grafie podoba mi sie że nie ma tak pusto na mapie, leza jakies pudla, jakies potluczone szyby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ...myslalem ze w klawiatura jebne w monitow a potem przez okno...Ufff... ;) A juz sie martwilem, ze tylko ja mam takie reakcje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Nigdy nie przepadalem za tomb raiderem. Na razie nie zasysam moze pozniej. Ale nie mozliwosc sterowania mysza jest dla mnie smieszna :) ktos pisal ze gra jedzie konsolowka. Bardzo mozliwe, wrecz pewne kazda gra ktora najpeirw pokzala sie na konsole, jedzie tym shitem: GTA, MGS, RE. Inaczej sie nie da. ofkorz autoaiming jest. Mogli ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> przyklad z Splinter cell czy Max Payn w tych gierkach bardzo dobrze rozwiazano sterowanie. Ja sie szykuje na typowego TR z ciut lepsza grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mam nadzieje że to wam uprzyjemni gre http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,7934 A z tąd możecie pobrac patcha za darmo http://www.3dgamers.com/news/more/1057322541/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 dzisiaj dowiedzialem sie jak zrobic szybki restart dzieki tej grze chcialem sobie zrobic quicksave (F5), robie F9 bo chyba to jest quickload tego sie chyba nie dowiem bo jak wlasnie robie quickload nastepuje restart bez nieczego, tak jak bym nacisnal przycisk resetu LOL nastepna wydana beta wersja po chrome, co za lole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 dzisiaj dowiedzialem sie jak zrobic szybki restart dzieki tej grze chcialem sobie zrobic quicksave (F5), robie F9 bo chyba to jest quickload tego sie chyba nie dowiem bo jak wlasnie robie quickload nastepuje restart bez nieczego, tak jak bym nacisnal przycisk resetu LOL nastepna wydana beta wersja po chrome, co za lole od kilku dni jest pacz ktory to podobno poprawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 tak, a to ciekawe akurat gram z patchem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ehh - szkoda slow - quick load zawshe byl przez f6 wiec na 100%jest f6 nie patrzna ta klawiszologie sieshna,jak gerales w poprzednie tr-y to napeno bedziesz wiedzial , f5 save f6 load Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Czy ktos doszedl moze do "The Hall of Seasons" (jesli dobrze pamietam nazwe lokacji...) gdzie lata ten duch ;) i jest ta trumna, i te posagi... Kompletnie nie wiem jak mam przejsc ta lokacje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCMAN Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Niestety pograwszy troche w nowego tr musze stweirdzic iz jest to totalny kicz, lara porusza sie slamazarnie, gra toczy sie bardzo anemicznie a grafika w zadnym przypadku nie przypada do gustu a i jeszcze musialem (niestety) instalowac dx9.0 bo bez tego nie chcial odpalic, totalna porazka, mozna zasnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 HEHE.. najlepszy jest SPRINT w wykonaniu lary :lol: normalnie Ben Jonson. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mi tam nowy TR się podoba, a w poprzednie części grałem razem ze 2 godziny 8) Grafa bardzo fajna, ale Lara łazi jak koleś po 70-ce. Tak ślamazarnie że hej. Ogólnie jednak spox, choć Indy był lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 e tegez moj starszy sobie skombinowal bo jest fanem tra i zajebiscie mu sie nie podoba to ze sterowaniem. niby ustawil all na stare klawisze ale rozgladanie sie pod num 0 nie dziala ni cholery. help. edit o moj 100 post na tweaku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 e tegez moj starszy sobie skombinowal bo jest fanem tra i zajebiscie mu sie nie podoba to ze sterowaniem. niby ustawil all na stare klawisze ale rozgladanie sie pod num 0 nie dziala ni cholery. help. edit o moj 100 post na tweaku :D min to rozgladanie chodzi ok zato nie moge jakos biec sprintem hmmm wie ktos co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Wreszcie ja mam i teraz kilka rzeczy : gre ogolnie oceniam na 8mke,tzn : 10tki nie dam bo za dloogo czekalem a 9tki nie dam bo jest klopot ze sterowaniem i ma doslownie leciutkie niedociagniatka,np sprint - choc zazwyczaj wychodzi kiedy naciska sie klawisz "sprint" (odpowiedzialny takze za rozgladanie sie :) ) i jednoczesnie naciska sie 2X kursor w kierunku miejsca gdzie sie lara porusza,pozatym piekna sprawa - widzieliscie gre na gf fxie? albo na radeonie 9100 w zwyz? zobaczcie podloge,wode i szczegoly, choc textury moglyby byc lepsze to powedzcie sami czy widzieliscie w jakiejs grze bardziej wykorzystany pixel shader??? a co do grywalnosci to jest na bardzo dobrym poziomie jesli juz sie opanuje ruchy i przejdzie pierwszy level.nastepna sprawa to muzyka i fabula, filmiki jakosci niczego sobie choc moglyby byc renderowane w czasie rzeczywistym co sie obecnie czesciej wykorzystuje w grach,a fabula? uwazam ze swietna bo przykywa do ekranu,wlaszcza fanow TRa,czyli ogolnie mowiac jest good.dzis pogralem doslownie niecale pol H bo nie mialem wiecej czasu (kwiestia przejscia levela z hakiem conajmniej) - ale jak sie rozkrece moze i podniose ocene za motywy ktore mnie pewnie spotkaja w grze - a jak bedziecie mieli problem to piszcie - postarm sie rozpykac bo narazie indiego i chroma odkladam do swojego klaserka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 napisz jeszcze ksiazke o TR .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Gra jest całkiem fajna tylko niedopracowana do potegi powinni jak najszybciej jeszcze jednego patcha wydac normalnie wszedłem w tekstóry i nie mogłem sie juz wydaostac latałem po całym paryzu i widziałem go od dołu heheh albo po jakims czasie gdy stanie sie pod murem albo jaka kolwiek przeszkoąda to znika lewa noga lary hehhe ale gierka całkiem fajna tylko te niedorubki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Nie wiecie co trzeba zrobic w tej dyskotece ?? byłem u goscia w kawiarni cos mi kazał mu przyniesc potem wszedłem do dyskoteki i nie moge wyjsc zabiłem wszystkich strazników zapusciłem muze i włączyłem swiatła nie wiem co dalej!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jęsli włączyłęś już swiatła to u góry rusza sie całe takie rusztowanie z nimi , wskocz na nie i dalej do góry . Więcej nie napisze coby nie popsuć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 OK tylko jak na nie wskozyc jak ja nie dostane do niego !! Update:OK juz sobie poradziłem ja myślałem ze tobie chodzi to rusztowanie co sie rusza ale ok juz rozkminiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 no dobra juz sobie poradzilem i gram dalej :) aktualnie jestem na poziomie LEVEL 17: THE MONSTRUM CRIMESCENE wiec przeszedlem juz wiecej niz polowe gry :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 pocekajcie panowie -teraz mam gre i niedloogo zbliza sie pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 przeszedlem wszystkie poprzednie czesci i nie mialem wiekszych problemow ale teraz naprawde sie zacielem i nie mam pojecia co mam zrobic :( a chcialem pograc przez nocke p.s. jak dla mnie to gra jest super, im dalej sie dojdzie tym bardziej sie gra rozkreca choc szczeze powiem ze gra Indiana Jones And the Emperors Tomb bradziej mi sie podobal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Nie wiecie czy w tym TR da sie strzelac z 2 pistoletów na raz bo juz wszystkiego prubowałem jestem teraz w kanałach lara ma juz nowy fajniejszy stroj:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 heheh a ja juz jestem w pradze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 mam problem z dzwiekiem kiedy lara mowi to mowi piskliwym glosem (jak w mafii ) a kiedy np: skacze nia i spada na ziemie oddaje glos jak jakis potwor help ludzie help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 mam problem z dzwiekiem kiedy lara mowi to mowi piskliwym glosem (jak w mafii ) a kiedy np: skacze nia i spada na ziemie oddaje glos jak jakis potwor help ludzie help T.mc mam dokladnie to samo, a tak z ciekawosci masz moze plyte K7S5A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gza Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 mam problem z filmikami ... gdy wlacza sie intro to slysze dzwiek a widze czarny ekran :( co ciekawe gdy odpale je z dysku to wszystko chula normalnie .... czy to wina karty graficznej RIVA TNT 2 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ludzie pomóżcie bo utkłem normalnie ... :cry: Jestem w muzeum i a dokładnie przy obrazie MONA LISY i teraz jest wejście nad obrazem ale jak tam wejśc , jak tylko sie zbliże wskocze to wylatuje gaz i "i`m dead" . Może ten gaz trzeba jakoś wyłączyć ale czym ?? JUŻ DOSZEDŁEM , hyhyh proste było jak barszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 a ja mam problem z bosem w przedostatniej misji :( taki duzy robal a ja jestem aktualnie Kurtisem i musze mu odstrzelic takie male skrzydla ktore zaslaniaja wyloty jakiegos zielonego gofna, no i udaje mi sie 2 odstrzelic ale zostaja jeszcze 2 i za cholere nie moge ich juz odstrzelic :( strzelem i strzelam i doopa :( jest tak jak bym praktycznie nie strzelal :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...