BigSpider Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Panowie moze jakies sreeny z fajnych akcji ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Panowie moze jakies sreeny z fajnych akcji ? :)No ... właśnie ciekaw jestem jak Lara wali jakiemuś mięśniakowi bez karku :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ee...to trza by bylo jakis fimik zapodac... niestety nie mam warunkow... a propo .. jak wyjsc z tej dyskoteki po znalezieniu paczki ... jestem w jakims ssypie ;/ jakas mala winda co sie blokuje (towarowa) i drabinka .. a potem male pomieszczenie z 3 skrzynkami i nie wiem co dalej nie moge otworzyc tej klapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 wedlug mnie to ten nowy TR jest kompletnie z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y :x zero precyzji ruchow, a to chyba jest najwazniejsze :evil: chociaz grafika ponad przecietna to jednak do Spliner Cell troszku brakuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ee...to trza by bylo jakis fimik zapodac... niestety nie mam warunkow... a propo .. jak wyjsc z tej dyskoteki po znalezieniu paczki ... jestem w jakims ssypie ;/ jakas mala winda co sie blokuje (towarowa) i drabinka .. a potem male pomieszczenie z 3 skrzynkami i nie wiem co dalej nie moge otworzyc tej klapy. wychodzisz drzwiami w pomieszczeniu z dzwignią (na samej górze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 jak wa chodzi ta giera bo mnie totalnie wkurza rwie sie jak dzika nawet w 800x600 mam catalysty 3.4 i win98se normalnie idzie sie pochalstać ps czy na początku wyświetla wam się filmik czy od razu jest menu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Mam 2 razy gorszy sprzet od ciebie i na 800x600 max detale smiga jak zla :D Wiec sadze ze u ciebie wini 98se, na nim mi gierku kulaly :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja mam taki problem ze po 1 levelu laduje sie level "madame carvier aprtament" (czy jakos tak) i wtedy gra mi smierdzi o cd1. bez cd i z cd nie dziala. sciagnalem sobie save level dalej i.. dziala mi normalnie gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Witajcie , mam problemik....nie moge wejść do tego pomieszczenia co steruje światłami ponieważ "lara jest niewystarczająco mocna" tak mi pisze ....co zrobić ? nawet nie moge opuścić tej dyskoteki , lipa jak niewiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 musisz kopnac w ten most wtedy zrobi sie silniejsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A co trzeba zrobic na cmentarzu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 przewrocic posąg anioła Slayne: wyłącz sprzetowe wspomaganie dzwieku i bedzie chodzic... u mnie przynajmniej tak było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja tam nie widziałam żadnego posągu anioła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 wchodzis zna cmentarz i po lewej masz ogrodzoną cześć. idzisz w prawo, wchodzisz na jeden z budynków a z niego skaszesz na lewą strone i za ogodzenie. na koncu na jednym z "sarkofagów" jest posąg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Jestem wyjadaczem w Tomb Raidera , niezapomne tych 5-iu ostatnich części. Natomiast ta częśc ma w sobie sporo błędów które denerwują oko. panowie programiści przez te 2 lata nie postarali sie o stworzenie zajebistej gierki. Nie twierdze że ta częśc jest total dno , ma w sobie coś co do niej ciągnie i niektóre motywy mi sie bardzo podobają. Grafika nie powala a w dodatku jest strasznie sprzętożerna , na moim konfigu jak widac poonizej w 1024x768x32 i max detale rwie w paryżu jak niewiem.. Moja ocena ogólna to 3 z minusem , ale gram dalej więc sie obaczy co jest puźniej , narazie po paryżu jestem niezadowolony.. .....pozdrawiam wyjadaczy :) ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ze Lara jest ubrana ?? :D A tak ladnie kreci tyleczkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hahaha , nie.....nie mozna skoczyć na główke i nie staje na rękach :);p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Co trzeba zrobic na cmentarzu zeby lara byla silniejsza, nijak nie moge rozpi**** tego posagu aniola. THX ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 tu masz linka....obadaj sobie :) http://www.traider.pl/ng/?Opcja=walk#l1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ostatecznie skacząc po dachach grobowców, musisz dostać do małej ogrodzonej części cmentarza (jest w rogu lokacji). Na miejscu zejdź na dół i odszukaj drzwi do krypty. Ich otwarcie podniesie nam parametr siły, co będzie za chwilę potrzebne. Ze środka zabierz amunicję, a następnie wyjdź i popatrz w lewo. Zobaczysz posąg. Podejdź do niego i pchnij go tak, aby ten swoim ciężarem rozwalił płytę grobowca. Larze do grobu chyba nie spieszno, ale wskakuj do środka. (Możesz jeszcze zabrać kilka przedmiotów, w miejscu równolegle do ramion anioła , którego przesuwa Lara, pod murem po lewej stronie - bandaże. Zdobycie bandaży i amunicji z wnętrza małej krypty wymaga więcej zachodu. Otóż po "doładowaniu siły" nie należy wchodzić od razu do podziemi. Najpierw wyjść z ogrodzonego placyku, pójść tam, gdzie patrzył anioł, pod sam mur, za ogrodzeniem jest krypta, w której silniejsza Lara będzie teraz mogła wyważyć drzwi.) ...włala :).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 No i wszystko stalo sie jasne .. thx !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 No dobra z aniołem dałam sobie rade. A teraz mam pytanie: Co trzeba zrobić (jestem już w podziemiach) i gadam z jakimś facetem, gadamy, gadamy, nagle on wyciąga spluwe i BOOM i po Larze... Co tam trzeba zrobić?? Za pomoc THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Zabił Cie bo w dialogu wybierałaś złe odpowiedzi. Mi się jakoś udało. Popróbuj to napewno sie uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 No już wiem już przeszłam :twisted: Bo ja nie wiedziałam że tam sie dialogi wybiera :mrgreen: Teraz brałam wszystkie odpowiedzi te drugie i mnie nie zabił :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 A co mam zrobić teraz po tym gdy już wyszłam z kościoła i nie wiem co zrobić mam teraz :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Teraz musisz iść tam gdzie zaczynałaś. Nie wiem jak to wytłumaczyć. To jest taki mały lokal w kamienicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Agaaaa :) czemu nie lukniesz sobie na opis ???? http://www.traider.pl/ng/?Opcja=walk#l1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zafiel Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 hahaha , nie.....nie mozna skoczyć na główke i nie staje na rękach :);p Mi tam staje na rękach, jak dawniej po staremu z "shiftem". :) Na główke skakać jeszcze nie próbowałem bo dopiero zaczynam grać. I jeszcze jedno. Jak ktoś ma problemy z przyśpieszonym dżwiękiem i lara mówi piskliwym głosikiem. Można to rozwiązać wchodząc w panelu sterowania w "dźwieki i urządzenia audio" następnie w zakładke "audio" a potem w "zaawansowane właściwości" w dziale "odtwarzanie dźwięku". Tutaj należy tylko przejść na zakładke wydajność i zjechać górnym suwakiem od "przyśpieszenia sprzętowego" do samego dołu lub na pozycje pierwszą. Można też wpisac w "uruchom" dxdiag i w zakladce "dźwięk" zjechać w dół takim samym suwakiem. Pozdrowienia dla Tombraideromaniaków. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Agaaaa :) czemu nie lukniesz sobie na opis ????http://www.traider.pl/ng/?Opcja=walk#l1 Nie jestes wcale taki dobry w ta gre skoro siegasz po solucje:) Pozatym co sciemniasz ze sie nie da skoczyc na glowke i stac na rekach jak sie ? Zeby stac na rekach uzywash klasycznej kombinacji czyli podskok akcja i shift a zeby skoczyc na glowke to w przeciwienstwie do innych czesci uzywasz sprintu/patrzenia.PS koniec jest niczego sobie - napewno sie troszke zdziwisz Aga. A jak przejdziesz gre to sie nawet z Toba umowie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Solucje sobie zassałem bo wqrwiał mnie ten zasrany paryż...i tylko dlatego :) a co do skakania na głowe to mnie zagiołeś ;p ..pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...