szymanek Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Witam zaciołem sie na tym oziomie to poziom z takim dużym pajonkiem który co jakis czas pluje z poków swoich jakąś flegmą zielona. Nie wiem jak to draństwo pokonać napierdzielem juz z dobre pół godziny w to a to nadal pluje tą flegmą help pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Najpierw strzelasz w obojetnie w jaki bąbel,zauwaz ze lara caly czas strzela w ten sam i dlatego strzelasz pol H i nic,przede wszystkim aby zmienic cel naciskasz END (Lara nie zrobi przewrotu,tylko zmieni kierunek broni na nastepny bąbel), czynnosc powtarasz 3X a pajak padnie,potem jeszcze tylko kilka strzalow w glowe i po niej.PS zeby wogole moc strzelac w bąble to najpierw musisz spowodowac by BOaz pluła zielonym jadem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 dzięki juz gre przeszedłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 a ja mam inny problem, jak tylko dochodzi do jakiegos wybuchu w grze (bomba u pasera, podlozenie C4 w kanalach luwru) to grafa sie zatrzymuje, ale ja gram dalej 8O tylko ze obraz stoi w miejscu podejzewam ze cos nie tak jest z renderowaniem ognia, czy jakos tak :? patch v52 zainstalowany i dalej to samo, sprawdzalem na c3.6 i 3.7 i dalej nic :( konfig widac na dole, moze ktos wie o co chodzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 a ja mam inny problem, jak tylko dochodzi do jakiegos wybuchu w grze (bomba u pasera, podlozenie C4 w kanalach luwru) to grafa sie zatrzymuje, ale ja gram dalej 8O tylko ze obraz stoi w miejscu podejzewam ze cos nie tak jest z renderowaniem ognia, czy jakos tak :? patch v52 zainstalowany i dalej to samo, sprawdzalem na c3.6 i 3.7 i dalej nic :( konfig widac na dole, moze ktos wie o co chodzi :?: dochodzę do wniosku że wydali tomba na chybciola i zostawili bugów od groma dlatego teraz wszystko wyłazi :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolek Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Wstyd mi trochę... :oops: Bo to niby takie proste... :oops: Jak się biega w TRAOD? Trzymam 0 na klawiaturze numerycznej i nic biega zwyczajnie. Potrzebne mi to, bo jak ten lombard robi BUM!!! To... :( Lara razem z nim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 chyba shift pozniej sprawdze to dokladnie powiem-zmien ustawienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolek Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Jak wsziskam shift to ona chodzi, a ja chce aby biegała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 no to mam winowajce :twisted: problemem okazala sie opcja Heat Haze (cieplna mgielka) wylaczylem ten bajer i koniec zamrozen :) jesli ktos ma ten problem to: Settings >> zakl. RADEON 9100 (zalezy kto co ma) >> Renderer Targets [Full scene] >> wylaczamy Heat Haze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Gra jest niedopracowana w sensie jesli chodzi o bieganie ... we wczesniejszych wersjach widac było jak lara biegnie natomiast BIEG w TR6 jest podobny do świńskiego truchtu.........naciśnij shift zeby nie była widoczna w prawym dolnym rogu postaś człowieka wtedy jest ustawione na BIEG .... smieszne no ale na wiecej widocznie nie było ich stać .... miłego szpilania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Jak wsziskam shift to ona chodzi, a ja chce aby biegała. Moze warto przestudiowac "klawiszologie" ?? Tam przeciez kazda czynnosc jest opisana i konfigurowalna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABAN_ Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Przy wcisnięciu SHIFT ona chodzi to fakt ale jezeli go nie bedziesz naciskał to ona "idzie szybciej niz jak idzie z SHIFTEM" i to własnie jest Bieganie :) tak własnie tę gre zrobili ze jest do bani jesli chodzi o sterowanie i ten :BIEG: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar.I Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Cześć mam problem kupiłem Tomb Raider the Angel of Darkness wresję angielską czy można to w jakiś sposób spolszczyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a po co ci spolszczyc? Jak chcesz to se sciagnij opis przejscia gry i bedzie ok ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 harry... 8O Moze jakies jeszcze inteligentne pomysly? 8O Wiesz, ze przechodzac gre z opisem nie znajac angielskiego nie poznasz fabuly :?: A sporo ludzi lubi wiedziec o co w grze chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Uczyć się angielskiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 heh dariot wsumie masz racje, ale jesli mu zalezy na przejsciu gry bez znania fabuly itd to niech se sciagnie opis przejscia gry. Ja mu tylko zaproponowalem :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar.I Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 W sumie macie racje ojciec zawsze mi mówił ucz się języków ale ja ... Teraz trza cierpieć ale po to jest sieć aby sobie życie ułatwiać więc pytam nadal czy jest gdzieś spolszczenie czy nie ma to załatwi sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 heh dariot wsumie masz racje, ale jesli mu zalezy na przejsciu gry bez znania fabuly itd to niech se sciagnie opis przejscia gry. Ja mu tylko zaproponowalem :) Pozdrawiam Harry :) Jakby tak chcial to pewnie poprosilby o opis przejscia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 na www.traider.pl masz kompletna solucje,albo jak masz problem z jakims trem to do mnie prosze a wogole na tej samej stronei masz tlumaczenia wszystkich filmokow z kazdej czesci na polski wlacznie z taod :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Z tego co pamietam to na stadionie sa ladnie spolszczone gierki przez 'sasza softler' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky29 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zainstalowalam Tomb Raidera 6 .Gra sie uruchamia moge wejsc w opcje menu itp . Jak daje nowa gra to pokazuje sie filmik a potem zaczyna sie wgrywac pierwszy etap Parissian Back Streets i tu zaczyna sie klopot. W tym momencie komp mi sie wiesza :( i nic sie nie da zrobic. Musze robic reset. Kompa mam dobrego spelnia wszystkie wymagania,system XP.Gra tez dobra bo u innych dziala. Instalowalam nowe sterowniki do grafy i directa i dalej nic. Prosze o pomoc co to moze byc :?: Za dlugo czekalam na ta gre zeby teraz nie moc grac :( Blagam pomozcie :!: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zainstalowalam Tomb Raidera 6 .Gra sie uruchamia moge wejsc w opcje menu itp . Jak daje nowa gra to pokazuje sie filmik a potem zaczyna sie wgrywac pierwszy etap Parissian Back Streets i tu zaczyna sie klopot. W tym momencie komp mi sie wiesza :( i nic sie nie da zrobic. Musze robic reset. Kompa mam dobrego spelnia wszystkie wymagania,system XP.Gra tez dobra bo u innych dziala. Instalowalam nowe sterowniki do grafy i directa i dalej nic. Prosze o pomoc co to moze byc :?: Za dlugo czekalam na ta gre zeby teraz nie moc grac :( Blagam pomozcie :!: Pozdrawiam. Po 1 to czemu zalatwiles pol roq po premierze ?:) po 2 wejdz na www.traider.pl i sciagnij sobie 2 patche pod ta gre,a jakbys mial problem z przesjceim to zglos sie do Hydro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky29 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Z przejsciem moze jakos sobie poradze ale najpier musze ta gre zaczac :D . Sciaglam te patche v42 i v49 zainstalowalam ale niestety nie pomogly :( .Dalej to samo komp wisi :!: I co teraz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky29 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Gra ju dziala :) Okazalo sie ze zainstalowalam nie te co trzeba sterowniki do karty graficznej :oops: Ale juz jest ok .Ciesze sie bardzo w koncu sobie pogram .Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOs Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Witam. Jestem Larą w "The Hall of the Seasons", pomieszczeniu w którym na środku są cztery posągi trzymające trumne jakiegoś gościa, a wokól tego są również posągi i co jakiś czas na rękach tych zewnętrznych posągów pojawia się chyba książka. A cały czas lata za mną czerwony "Duszek", który skutecznie przeszkadza, a nawet zabija! Co trzeba tam zrobić??? Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Witam :) Jeśli chcesz przejść Tomb Raidera 6 to prosze .... http://www.traider.pl/ng/?Opcja=walk ale to co panowie z Core odpierd... za maniane to sie nieda ! Końcówka gry to żenada ! NO COMMENT ! sam zobaczysz .. .....pozdrawiam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Witam. Jestem Larą w "The Hall of the Seasons", pomieszczeniu w którym na środku są cztery posągi trzymające trumne jakiegoś gościa, a wokól tego są również posągi i co jakiś czas na rękach tych zewnętrznych posągów pojawia się chyba książka. A cały czas lata za mną czerwony "Duszek", który skutecznie przeszkadza, a nawet zabija! Co trzeba tam zrobić??? Pozdrowionka Zalezy jak na to patrzec,bo to jest trylogia i dlatego jest niedokonczona koncowka,a co problemu to z tego co pamietam to musisz najpierw ostrzeliwac go z shotguna,a kiedy na chwilke sie za3ma po kilku strzalach szybko podbiec do posagu i chwycic ksiazke - w razie problemow z kazdym TR - pytac Hydro :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOs Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 :roll: :lol: DZIĘKI SERDECZNE PANOWIE!!! Działam i z niecierpliwością brne do końca gry. Pzdrowionka OLOs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 panowie, jedna prośba ma ktoś łate lokalizującą tomba na polski, czy też jakiślink zażućcioe, szukałem torche na cenega.pl bo oni wydali Tomba PL, no ale jakoś albo jestem ślepy albo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...