Pinioo Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Siema Hey @LL ;] , macie coś na przedłużenie tego dema , bo zassałem w nocy coś cio miało 1,3 giga :P , gram , gram , a tu koniec dema , godzina gry i koniec !!! :[ , Wie ktoś cio z tym zrobić ?:>:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Siema Hey @LL ;] , macie coś na przedłużenie tego dema , bo zassałem w nocy coś cio miało 1,3 giga :P , gram , gram , a tu koniec dema , godzina gry i koniec !!! :[ , Wie ktoś cio z tym zrobić ?:>:P 1308552[/snapback] Po pierwsze nie ściągnąłeś dema tylko pirata. Wgraj oba patche, może pomoże. Jest też spolszczenie. Edytowane 3 Marca 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Po pierwsze nie ściągnąłeś dema tylko pirata. Wgraj oba patche, może pomoże. Jest też spolszczenie. 1308618[/snapback] To nie pirat, tylko ostatnio wypuszczone przez Eidos godzinne demo. Właściwie nie wiem po co to wypuścili, już tyle czasu upłynęło od premiery, kto chciał to już dawno zagrał. Ja kupiłem w listopadzie w MM za 40 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Dobrze że ktoś odświeżył ten temat bo bałem się to robić a sam mam problem z grą. Otóż mam pełną, legalną wersję (kupione za grosze na wyprzedaży) i oczywiście wgrałem najważniejsze patche (pierwszy i trzeci, tak pisało na stronce o TR), Problem jest dziwny bo ilość klatek wynosi u mnie 80, a Lara działa w zwolnionym tempie :D Wygląda to jak tania imitacja bullet-time. Grzebałem w opcjach ale tyle tam tego jest że szok. Czy ktoś wie o co chodzi w tych zwolnieniach animacji ? Oczywiście nie chodzi mi o spadek fps czy zacięcia, ilość klatek jest wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) nadmundo -> Chodzi ci o powolne ruchy Lary? Długie rozpędzanie się i wolne bieganie? No niestety nic się nie da z tym zrobić, to jest największa wada AOD krytykowana powszechnie przez graczy. Po prostu twórcy gry spartolili to zupełnie, jak również parę innych rzeczy. Jak powszechnie wiadomo, wskutek nacisków wydawcy na przyśpieszenie premiery wypuszczono niedopracowaną grę, a patche naprawiły tylko część błędów. Trzeba się do tego przyzwyczaić, jak również do brakujących gdzieniegdzie tekstur. Hm, ale coś szybko ci ta gra chodzi :) Widać nie masz ustawień grafiki na maksa. Daj wszystko na max, wszystkie bajery włączone. Lary i tak nie przyśpieszysz. :( EDIT: właśnie zauważyłem, że masz 6800GT. Wejdź tutaj i ściągnij nowsze wersje bibliotek graficznych NVidii dla AOD (na dole strony napis 'right here'). Rozpakuj je do folderu /bin/ w katalogu z grą (nadpisz istniejący plik). Uruchom setup gry, opcje grafiki - uaktywniły się opcje DirectX 9 i 'Użyj kompilatora Cg' , zaznacz je, potwierdź zmiany. I uruchom grę, będziesz miał jeszcze ładniejszą grafikę. Edytowane 4 Marca 2005 przez Zebius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 A ja mam inny problem,Jak wszystko powlaczam na max to skacze jak glupie.Wie ktos co jest grane ?? Pamietajcie,ze jak ta gra wyszla to R9700 mial swoja premiere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 To nie pirat, tylko ostatnio wypuszczone przez Eidos godzinne demo. Właściwie nie wiem po co to wypuścili, już tyle czasu upłynęło od premiery, kto chciał to już dawno zagrał. Ja kupiłem w listopadzie w MM za 40 zeta. 1308928[/snapback] Sorry. Nie słyszałem o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Myślałem , że będzie inny, kiedyś za czasów PSX , jak dostałem Tomb Raidera , to nee odchodziłem od konsoli na długie godziny :P , a ta gra jakoś mnee już nee ciągnie ;/ Nee ma tego czegoś :P , ale to Tomb Raider i skończyć ją trzeba :P Heheh :P , Ahh i dzięki za pomoc , wgranie patcha pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Pinioo -> czyli patch zadziałał jak crack? Daj znać, czy ci się uda przejść całą grę. Ale jaja :-P Ten Eidos jest porąbany, nie chciało im się zrobić normalnego demka, to dali wersję pełną ograniczoną czasowo i zwykły patch to ograniczenie usuwa. Brawo panowie od marketingu! Czekam teraz na takie demo TR7 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Eidos ledwo zywy a wy tutaj o TR7.Zbyt szybko nie wydadza go bo jak narazie to trzeba poczekac czy uda im sie wogole wygrzac z tego bagna w ktore sie wpakowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 nadmundo -> Chodzi ci o powolne ruchy Lary? Długie rozpędzanie się i wolne bieganie? No niestety nic się nie da z tym zrobić, to jest największa wada AOD krytykowana powszechnie przez graczy. Po prostu twórcy gry spartolili to zupełnie, jak również parę innych rzeczy. Jak powszechnie wiadomo, wskutek nacisków wydawcy na przyśpieszenie premiery wypuszczono niedopracowaną grę, a patche naprawiły tylko część błędów. Trzeba się do tego przyzwyczaić, jak również do brakujących gdzieniegdzie tekstur. Hm, ale coś szybko ci ta gra chodzi :) Widać nie masz ustawień grafiki na maksa. Daj wszystko na max, wszystkie bajery włączone. Lary i tak nie przyśpieszysz. :( EDIT: właśnie zauważyłem, że masz 6800GT. Wejdź 1309456[/snapback] Wielkie, naprawdę wielkie dzięki za te wszystkie informacje. Nie wiedziałem że nVidia wydała jakieś poprawki do tej gry. Teraz niestety użeram się z kompem i nie mogę grać, ale po reinstalce z powrotem wrócę do Lary :D Z tego co czytałem, gra została dosłownie zmieciona z powierzchni ziemi, przez graczy i recenzentów, ale mnie się bardzo podoba, uwielbiam Paryż i gry gdzie jest ciemno i pada deszcz. Ale najbardziej podoba mi się tyłeczek Lary :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Eidos ledwo zywy a wy tutaj o TR7.Zbyt szybko nie wydadza go bo jak narazie to trzeba poczekac czy uda im sie wogole wygrzac z tego bagna w ktore sie wpakowali 1312080[/snapback] TR7 bedzie na poczatq maja 2005 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 TR7 bedzie na poczatq maja 2005 :) 1314384[/snapback] Podobno jakieś konkretne info pojawi się na www.tombraider.com. Jakoś żaden serwis http://www.tombraiderchronicles.com/ czy inne nic konretnego nie podają. Ani daty, ani tego czy akcja będzie tylko w Turcji (Cappadocia), czy będą dinozaury itp. Od siebie to chciałbym klimacik z The Last Revelation :wink: Egipt wymiata. No i ciekawe czy rzeczywiście Lara będzie bardziej muskularna. Mi najbardziej podobała się Lara z TAOD. Trochę się wkurzyłem czekać i dać za oryginał 149 a po paru miesiącach TAOD za 49 pln i kurzy się na półce w Makro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 To ja dałem dokładnie 39zł w MM. Wcześniej miałem za cienki sprzęt na AOD, wolałem poczekać na upgrade i dopiero wtedy kupić gierkę. I opłaciło się :) Bardzo dziwi mnie to, że nie ma do tej pory żadnych informacji o TR7, poza tym kto ją robi. Dlatego nie spodziewam się jej zbyt szybko. A w maju to pewnie zobaczymy ją na targach E3, a nie w sklepach. Ale lepiej poczekać dłużej i dostać dopracowaną gierkę, a nie wersję beta jak w przypadku AOD. Lara z AOD była bardzo fajna i seksowna, animacje świetne, dużo ruchów, ale ta jej powolność była dobijająca (a Kurtis to już w ogóle był tragiczny w sterowaniu). No i tryb celowania też skopali. Ale przymykając oko na te niedoróbki grało mi się świetnie. Miejmy nadzieję, że nowa ekipa wywiąże się z zadania, bo nie chciałbym aby to był koniec serii TR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmitka Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam!!! Mam taki problem, zainstalowalam ostatnio grę Tomb Raider - The Angel of Darkness , problem w tym ze podczas gry nie ma dzwieku, w ustawieniach wsyztsko jest dobrze skonfigurowane... Jak gra sie uruchamia to na poczatku jak jest intro to dzwiek jest, ale potem juz przy wejsciu do menu gry i w trakcie grania w ogole nie ma dzwieku :( Jesli ktos wie, jak rozwiazac taki problem to bede bardzo wdzieczna za pomoc . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 wyinstaluj i zainstaluj gierkę, a jak nie pomoże to znaczy że masz coś zjechane ze sterami do karty dźwiękowej .... albo gra jest walnięta jeśli to pirat ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Podaj na pw maila to wysle Ci specjalne sterowniki do tej gry do dzwiekowki .Tak jest w tej grze kiedy masz starsza plyte glowna i zintegrowana dzwiekowke na plycie.Jedni maja objaw braku dzwieku a inni maja przyspieszony dzwiek.Widzialem oba przypadki i na oba pomogl ten sterownik.Nie znam stronki ale mam je na dysq i jakby co to moge wyslac mailem.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Panowie male pytanko. Bylbym wdzieczny za szybka odpowiedz: Czy do AoD trzeba instalowac patche po kolei czy wystarczy 5.2. Jesli macie ninfo o nowszym to czy mogli byscie zamiescic tu linka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 A jaką masz wersję AOD? Ta co jest teraz w sklepach ma na trzeciej płytce patch polonizujący, który ma zintegrowane wszystkie poprawki do gry do 5.2 włącznie. 5.2 to ostatni patch jaki wyszedł, następnych nie będzie niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Instaluj wszystkie po kolei a na koncu polonizacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Moja wersja to ktoras z tych pierwszych. Kumpel ja kupil i mu sie nie spodobala to dal mi. Patcha polonizacyjnego nie chce mi sie sciagac :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Moja wersja to ktoras z tych pierwszych. Kumpel ja kupil i mu sie nie spodobala to dal mi. Patcha polonizacyjnego nie chce mi sie sciagac :-P 1459117[/snapback] Zajmuje tylko 166 MB,u mnie to jest 12 min sciagania a na SDI ok 2H jednak jesli Ci sie tak bardzo nie chce to instaluj wszystkie po kolei.Wtedy bedziesz mial prawie ze bezbugowego AOD.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 To patch polonizujacy poprawia jeszcze jakies bledy?? A stare sejvy beda chodzic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Stare savy powinny dzialac (zawsze mozesz przeniesc je na wypadek i sprawdzic,ale raczej beda dzialac) a cpo do bledow to wszystkie bledy gry poprawiaja 3 poprzednie patche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 to zostawie wersje 5.2 skoro tak :) a angielski mi nie przeszkadza bo w koncu te 6 lat sie go uczy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Dobra panowei zaczyna mnie ta gra irytowac :angry: Przed wczytaniem poziomu The Monstrum Crime Scene wyskakuje mi taki blad Build Sep 17 2003 15:36:36 The Following Error has occured GAME_ERROR_STRUCTURED_EXCEPTION_HANDLE Wie ktos jak to naprawic. Na starym kompie tez tak mialem tylk ze przed walka z proto. Robilem tak jak pisalo na traider.pl ale i tak to nic nie dalo. Nawet Eaxa nie maialem zainstalowanego :angry: POMOCY PLEASE!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Dobra panowei zaczyna mnie ta gra irytowac :angry: Przed wczytaniem poziomu The Monstrum Crime Scene wyskakuje mi taki blad Build Sep 17 2003 15:36:36 The Following Error has occured GAME_ERROR_STRUCTURED_EXCEPTION_HANDLE Wie ktos jak to naprawic. Na starym kompie tez tak mialem tylk ze przed walka z proto. Robilem tak jak pisalo na traider.pl ale i tak to nic nie dalo. Nawet Eaxa nie maialem zainstalowanego :angry: POMOCY PLEASE!!!!!!!!!!!!! 1460240[/snapback] Zainstaluj gre na full przez custom zaznaczajac wszystkie rzeczy (nie na full),oczywiscie jesli masz gre na cdkach to zrob je na obraz uzywajac ultra iso (nie clon ani nie nero tylko skopiuj zawartosc obu plyt w 1 katalog).Powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) Mam zainstalowac z plytek czy z tych plikow skopiowanych na dysk? hydro2@ Zainstalowalem tymi plikami z dysku, zrobilem tak jak kazales i nadal ni w zab to samo :mur: :mur: :mur: A moze podesle komus Save'a i zapisze mi zaraz po tym jak sie wczyta poziom??? Edytowane 24 Maja 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 @Szela Może to pomoże: GAME_ERROR_STRUCTURED_ EXCEPTION_HANDLE or SYS_ERROR_STRUCTURED_ EXCEPTION_HANDLE Sound card problem. Check for updates for your driver and/or turn down the hardware acceleration on the Sound tab of Dxdiag.exe. Can also relate to a corrupted saved game. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) A skad mozna zdobyc jakies nowsze sterowniki do mojej karty?? Mam zintegrowana jakas. Jak instaluje ze sterow z plyty glownej to instaluje sei jakies Realtek AC97 Audio. Akceleracje sprzetowa wylaczylem i w DxDiag i w systemi i lipka. Macie jeszcze jakies pomysly?? To sa stery Realtek 5.10. przynajmniej tak pisze w DxDiag Edytowane 24 Maja 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...