BiAłY Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 http://www.stopwariatom.pl/psychotest.php Ja mam 23pkt :/, trzeba by się poprawić :/. Popieracie tą akcje PZU? Z dwa dni temu mówili w telewizji, że paru kolesi zaczeło się buntować przeciwko wykorzystaniu w reklamie wizerunku wariatów :/. Co o tym sądzicie? Mi osobiście sama akcja,reklama bardzo się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 42 1576231[/snapback] Przecież ty się eLką chyba wozisz?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) elka to kwestia papierka ;) często musze pojechać... siła wyższa ;p zresztą staż sie nie liczy a samo podejście... z wyniku dumny wcale nie jestem <_< Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 24 Najczęściej przekraczasz dozwoloną prędkość - i to się właściwie sprawdza ostatnio jeżdzę trochę szybciej, ciągle mi się spieszy :wink: ale z drugiej strony jak widzę jak niektórzy jeżdzą ślamazarnie to mnie trafia, mówię tu o jeżdzie po mieście (bo tam najczęściej jeżdzę). Podobny wynik (też za szybko jeżdzę) wyszło mi w innym teście z Hołkiem (nie pamiętam już adresu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 27 nie jest zle :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 14 punktów zaznaczałem to jak się zachowuje - z zaznaczeniem opcji - nie zwalniam do 50km/h w mieście itp zadziwiający wynik :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Twój wynik to: 27 punktów, mieścisz się w zakresie 21-40 punktów Jesteś uważnym oraz w miarę kulturalnym kierowcą i unikasz na drodze brawury i ryzyka. Jednak z uwagi na pośpiech i tempo codziennych spraw, zdarza Ci się świadomie łamać przepisy drogowe. Szczególnie często popełnianym przez Ciebie grzechem jest przekraczanie dozwolonej prędkości. Wierzysz, że Twoje umiejętności pozwolą Ci uniknąć na drodze niebezpiecznych sytuacji. Jest to jednak złudne poczucie, ponieważ Ty sam już przynajmniej kilkakrotnie przyczyniłeś się do powstania niebezpieczeństwa na jezdni! Dotychczasowy brak poważnych wypadków w Twoim życiorysie kierowcy osłabia Twoją czujność i czyni Cię nieuważnym i lekkomyślnym za kółkiem! Nie dostrzegasz, że Ty sam często popełniasz błędy, które krytykujesz u innych kierowców, a które mogą stać się przyczyną wypadku. Pamiętaj, że pośpiech na drodze może być groźny nie tylko dla Ciebie, ale również dla Twoich bliskich i innych użytkowników jezdni! Nie popadaj w samozachwyt nad swoimi umiejętnościami i nie zapominaj, że czasem wystarczy jeden błąd, aby doszło do nieszczęścia. Jeżeli każdego dnia "jedynie" przekraczasz dopuszczalną prędkość, to sam niepostrzeżenie zamieniasz się w "wariata na drodze", niosącego niebezpieczeństwo dla siebie i innych ludzi. O dziwo prawie wszystko co napisali się zgadza (szczególnie to pogrubione) Dziś jak wracałem do domu to przedemną dwa Stary urządziły sobie wyścig ślimaków no myślałem że mnie jasna cholera strzeli. Rozwiązał ktoś qwiz? Mój wynik: Twój wynik to: 7 punktów Mogłoby być lepiej. Twój wynik nie jest na tyle satysfakcjonujący, aby można było się czuć przy tobie, jako kierowcy, bezpiecznie. Popracuj trochę nad znajomością zasad ruchu drogowego i spróbuj przejść test jeszcze raz. :oops: :mur: Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 9 punktów Nie, nie zaznaczałem odpowiedzi które mogłyby mi dać taki wynik ja porostu tak jeżdżę. Kiedyś, jeszcze w liceum, jeździłem ostrzej. Teraz natomiast jeżdżę po pierwsze rzadziej, po drugie najczęściej z panną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 w miare dobrym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 zresztą staż sie nie liczy a samo podejście...Bzdury wygadujesz. Wbrew pozorom staż czyli obycie z ruchem jest bardzo ważne BTW - mój wynik to 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 tak jak kucyk 14 pkt :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Mój wynik - 13 ... jak na razie na L-ce jeszcze :) update wynik quizu - 11 pkt :] Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez Fredziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Rozwiązał ktoś qwiz? 1576320[/snapback] 13 :D Drugiego nie robiłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Psychotest- 26pkt ;] A Quiz- 11pkt ;] (pewnie dlatego, ze sie trzeba bylo jeszcze w kwietniu uczyc przepisaow na pamiec :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 18 i co z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 23 - nie jest źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 10 :D hehehe Nie ma to jak ormalny driver :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 20p. - jeżdże dość agresywnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 40 pkt. jeżdząc subaru imprezą raczej nie można być spokojnym kierowcą bo to troche nie realne :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 12 punktow :) Poruszam sie po drodze 3 roznymi pojazdami :P. Jezdze spokojnie i przepisowo, a jak mi sie zalaczy ostry program, to zdazalo sie zlapac mandat 500zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Psycho - 19pkt. W kilku pytaniach nie wiedzialem co zaznaczac bo sie nie zgadzaly z tym jak sie zachowuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 U mnie tez 19 punktów. A co do kilku pytan to tak jak pisze kaeres, co inego pisalo co innego bym zrobil.... Ogolnie to HWDP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 17. to co zaznaczałem to prawda. 1 kolizja, 1 mandat (za kolizję ;) ). Nie zwalniam w zabudowanym do 50. Siostra stwierdziła że "szkoda, że nie ma przy pieszych opcji >>przyspieszam żeby ich specjalnie ochlapać<<" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 14 pkt :) - uczciwie podawałem odpowiedzi... Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 14 punktów. A myslałem że jest ze mną źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 18 punktów (ale nie karnych :) ) Prawko od 12 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Quiz - 6 pkt [[[; Testu nie robilem, bo do prawka jeszcze mi daleko :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 quiz 1 - 11 pkt quiz 2 - 13 pkt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...