qbusek Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 psycho: 29 pkt quiz: 9 pkt prawko mam od dwoch lat, przejechalem jakies 30 000 km... powiem tylko, ze po dwoch latach znow usiadlem do kompa z testami (podobnymi do tych z quizu) pierwsza proba - 6 bledow (na 18 pytan) dzieki kategori A odnowie swoje znajomosci przepisow ;) zauwazylem tez ze wmiare przejechanych kilometrow zaczynam powoli jezdzic jak emeryt (jeszcze nim nie jestem ale moze nie dlugo... OBY ! ) (i wbrew pozorom jezdzac po np gdyni wcale nie jestem pozniej u celu :) ) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 psychotest - 8 (fura: polonez 1500 na gaz :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 psycho 21 ...a ja myślałem że jeżdżę ostrzej, musi ta benzyna być tak cholernie droga?, a quiz ma jakieś dziwne pytania wogóle nie wiem o co chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) quiz 1: 8 pkt :/. Trzeba sobie przypomnieć przepisy :|. edit: quiz 2: 12pkt B) , jednak coś tam jeszcze pamiętam :D, ale i tak msuze sobie przypomnieć [;. Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez BiAłY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 psycho=7 quizu jeszcze nie robilem bo nic nie pamietam z przepisow prawie - na pale wyqlem test przed egzaminem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) quiz 12pkt. test 21pkt. edit: quiz2 12pkt. 12. Większą skuteczność hamowania można uzyskać przez: na śliskiej powierzchni ? hamowanie pulsacyjne. - jezeli samochod jest wyposazony w ABS to zycze powodzenia... Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez MIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) psychotest - 15 quiz - 10 quiz2 -12 Ogolnie mozna ze mna bez obaw wsiadac do auta :twisted: Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Psycho 29... no niedobrze :D Seentag: Ktory rok tej STi masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Psycho : 11 :D <- a wszyscy mi mowia abym jezdzil ostrozniej :> quiz1: 10 quiz2: 12 :D dbesciak jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 psycho 28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 psycha (zryta) 19 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) 23 na eLce :] nie jest chyba najgorzej ;] pomijajac oblania egzaminu za trafienie w drzewo (dla niedowiarkow http://members.lycos.co.uk/marmur87/drzewo.jpg) i wymuszenie pierwszenstwa na 200m przed osrodkiem :] ( co do linku Ctrl-C Ctrl-V dziala klikniecie nie chce nie wiem czemu :]) Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez Marmur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 na ta chwile stanowilbym wieksze niz zwykle zagrozenie dla innych kierowcow i pieszych. ale trzymajac sie twardo zasady przed :arrow: jaknajbardziej ale w trakcie i po piciu NIGDY bede tylko kolejnym nieprzewidywalnym pieszym. 21 punktow z testu a quiz...teraz wole nie robic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 To ja mam historyjkę z cyklu jakim jesteś pasażerem. Zasłyszane. Było tak, jedzie dwoje ludzi, kobieta prowadzi obok siedzi facet. Ona wyprzedza ciężarówkę a on w trakcie manewru uznał że jego kobieta za blisko tej ciężarówki jedzie i co zrobił ?... ...zaciągnął jej hamulec ręczny, przy prędkości ~100KM/h :mur: Samochód wpadł w poślizg i dachował. Oni zdaje sie przeżyli. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 psycho 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) psycho 19 quiz 11 Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Psycho: 17 (a myślałem, że 120 w deszczu to dużo) :) Quiz 1: 11 Quiz 2: - Jeszcze powalcze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Psycho 29, quizy oba po 12... Lepiej znam przepisy niz je stosuje ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 psycho - 27, niefajnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...