szpak Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) witam uzywam opery juz sporo czasu i nie moge sie uporac z jednym malym problemikiem. Chodzi mi o otwieranie sie linkow - jesli dostane linka np przez gg i w niego klikne otwiera mi sie on w IE a nie w Operze mimo ze ona jest domyslna przegladarka a IE mam nawet odinstalowany - Wie moze ktos jak zrobic zeby sie otwieraly wszystkie linki w Operze ? Z gory dzeiki Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez szpak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zmienić komunikator na jakiś normalny np. tlen. Odinstalowany IE? Tą opcją w windows co usuwa tylko skroty i ikonę z pupitu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zainstaluj najnowsze GG. U mnie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ustaw Opere jako domyslna przegladarke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ma ją jako domyślną. Zmień komunikator na tlena, mirande, psi, konnekta, na cokolwiek, a problem zniknie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Wywalasz GG uruchamiasz Opere ustawiasz jako domyslna reboot (dla spokoju) Instalujesz GG i powinno dzialac - u mnie sposob niezawodny Poprostu musisz sprawic, aby GG widzialo Opere jako domyslna juz przegladarke dla systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Nie używam gg, ale sprawdź ustawienia w "określ dostęp do programów i ich ustawienia domyślne". Zawsze możesz też spróbować użyć SetBrowser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) wszystko spoko ale to nie chodzi tylko o gg - jak dzis instalowalem jakis programik i chcial otworzyc swoja stronke przy 1 uruchomieniu tez walna ja w IE :/ zaraz podzialam z tym gg jak piszecie Hmm pomogl ten malutki ale zarazem jaki swietny programik ... dzieki :) wreszcie wolny od IE hehe Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez szpak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...