Thomas124 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Składałem podania na studia o moim wymarzonym kierunku na dzienne ale sie nie dostalem na zaoczne narazie ni licze bo nie mam zawiele kasy.Pozostała mi szkoła policealna 2 semestry o kierunku ekonomicznym. Rozpoczyna się ona jednak we wrześniu ehhh :? no i ten kierunek to tak sobie mnie interesuje . Chciałęm was sie zapytać czy szkoly policealne wszystkie zaczynaja sie od września jak to z tym jest ? Nie bede ukrywał równiez że chce uchronić się przed wojskiem ale chce sie uczyć jednoczesnie tego co lubie .No i ten termin poczatek roku we wrzesniu hmmm :blink: :angry: Mozeci mi cos poradzić czy juz troche za pozno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 poszukaj czy na jakis uczelniach nie maja wolnych miejsc, na pg w gdansku sa np wolne miejsca, kierunki hmm duzo roznych zwiazanych z fizyka ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas124 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ja musial bym szukac raczej cos z rejonu Bielska Białej Tychów ale dzieki za rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Chyba wszystkie policealne (typu stiudium itp) zaczynaja sie we wrzesniu. Z moja bylo podobnie, rozpoczecie 2 wrzesnia, zakonczenie jeden dzien przed normalnym koncem roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 teraz wpadl mi w rece dodatek do wtorkowej gazety wyborczej, sa tam wypisane wszystkie uczelnie panstwowe gdzie sa wolne miejsca oraz kierunki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...