Skocz do zawartości
Sprinter21

Niezidentyfikowany Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Moj problem polega na tym ze jak podpiołem grafike typu geforce 4 ti który ma zasilenie podpięte do płyty głównej to zaczyna mi się komp wieszać przy wgrywaniu systemu, po rsecie czasami nei zapala sie monitor, przy kolejnym resecie komp moze sie zawiesic lub działać juz dobrze przez długi czas, po podpięciu strej karty która nie ma zasilania podpiętego do płyty głównej komp działa dobrze, nie wiem w ogóle czy problem leży w grafice ale podejrzewam że tak, prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj problem polega na tym ze jak podpiołem grafike typu geforce 4 ti który ma zasilenie podpięte do płyty głównej to zaczyna mi się komp wieszać przy wgrywaniu systemu, po rsecie czasami nei zapala sie monitor, przy kolejnym resecie komp moze sie zawiesic lub działać juz dobrze przez długi czas, po podpięciu strej karty która nie ma zasilania podpiętego do płyty głównej komp działa dobrze, nie wiem w ogóle czy problem leży w grafice ale podejrzewam że tak, prosze o pomoc

1577129[/snapback]

zasilanie podpiete do płyty głównej? <_< coś chyba pokręciłeś a może masz dodatkowe wejście-wyjście video takie coś wystepuje w radeonach 9100 na rogu karty niektórzy myśla że to wtyczka do dodaktowego zasilania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) podpinales wentylator, nie karte, do plyty glownej

2) rubikony maja slawe. wybuchowo koncza

3) silencer moze byc zle zamocowany - malo/za duzo pasty, krzywy styk, pasta na polowie karty

zacznij od zawleczenia karty do znajomego ktory ma

a) porzadny zasilacz

B) stabilny system

c) dobra wentylacje budy

jesli u kumpla hula to znaczy ze problem jest w zasilaczu (pewniak) ew. cos nie tak z plyta glowna. na razie tyle.

oddawac [ciach!] avatary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...