bjkuba Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Mam taki problem mam 2 dyski 10GB i 160GB na dysku 10 mam windowsa jest ustawiony jako MASTER a na dysku 160 mam mnóstwo ważnych danych i nagle po formacie nie wykrywa mi tego 2 dysku 160 a w zarządzaniu dyskami w menagerze urządzen pisze ze dysk jest nieodczytywalny PROSZE o POMOC moge jakos odzyskac dane z tego dysku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Czy ktos może mi pomóc :( bardzo pilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ten drugi jest na slave? Spróbuj podpiać tego drugiego na drugi kanał tam gdzie są cd-romy. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Ten drugi jest na slave? Spróbuj podpiać tego drugiego na drugi kanał tam gdzie są cd-romy. <_< 1578028[/snapback] Tak jest na slave (160gb) ale czemu tak sie stało przed formatem działał (formatem tego małego tego duzego nie formatowałem a chce odzyskac dane z niego) dysk bedzie odcztywywalny jesli go zrobie format mu ale nie chce bo strace wszystko na nim! :-/ i nie bardzo rozumiem jak mam go podpiąc na 2 kanał ? :> mam wypiąc CD ? Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...