zielony_I Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Jakisz czas temu radziłem sie jaki komputer wybrać - wybór padł na toschibe L10-119. Komputerek niestety został skradziony...... ;(. Zostałem więc zmuszony do wymiany. Toshiba była całkiem fajna - ale teraz chciał bym jakąś odmianę. Komputer bedzie chodził pod Linuxem a zastosowanie to głównie sieć i ewentualnie edytory tekstów, może troche programowania. Górna granica to 3000 brutto. A wymogi to.... DVDRW+/- oraz oszczedzny procesorek - moze mobilny celeron. Komputer ma być cichy. Najchętniej nabył bym go z ofert Karen (allegro odpada). Dobrze jakby bylo 24 miesiące gwarancji. Mój wstępny wybór padł na Fujitsu-Siemens Amilio V2010 co o tym sądzicie ?? (jego cena w Karenie to 2800pln) a moze cos innego? Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez zielony_I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 http://www.benchmark.pl/notebooki/przeglad...5/strona-1.html miłej leORT: ORT: ORT: ktury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...