Hubert Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Witam! Moja rodzina zalozyla firme posrednictwa pracy... Wsyztsko cacy, ok, serwer kupiony, domena rowniez a ja sie tym wsyztskim zajmuje... Mam w zwiazku z tym pare pytan: 1. chcielibysmy, aby na stronie mozna bylo wypelnic formularz do CV i przerzucic do nas(via mail, do bazy danych lub jakis upload na serwer o ile taka mozliwosc istnieje). chodz tez o to,abysmy my mieli wglad, mozliwosc modyfikacji i, co najwazniejsze, druku tego CV. jak mozna to zrobic? PHP nie znam, bazy dancyh tez niezbyt...jedynie HTML:/ 2. te wszyskie CV najlepiej jakby samoczynnie dorzucaly sie od wspolnej puli/bazy,abysmy my mogli wydobyc z nich poszczegolnych ludzi i sie z nimi skontaktowac. prosze o jak najdokladniejsze wypowiedzi... serwer obsluguje PHP, MySQL (www.ibc.pl ) z gory dziekuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 I chcesz żeby ktoś ci zrobił gotowy silnik do bazy danych? :> Ja tu widzę dużą kasę ;) Ad. 1. via mail się da. Ale jest dużo potem roboty przy Np. edycji. najprościej w Waszym przypadku byłoby zrobić bazę i silnik pod php. Ludzik wypełnia i wysyła. Wy otrzymujecie i robicie z tym cokolwiek chcecie- przeglądanie, wyszukiwanie, edycja, usuwanie, duplikowanie, drukowanie, etc. Ad. 2. Php +mySQL. Jeżeli serwer sobie z tym radzi, to szkoda szukać czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 zagadaj do mnie na gg 3496570 Postaram sie pomóc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...