dax Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Cześć. Dokładnie nie wiedziałem do jakiego działu to zamieścic, to zamiesciłem tutaj. Wiem, że da się za pomocą klawiatury numerycznej robić litery i symbole, kiedyś się tym bawiłem przez chwilę. Ktoś wie jak to się robi i zna kody na kazdy symbol, literkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Google się kłania. http://ioc.unesco.org/oceanteacher/resourc...rmats/ascii.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Nie ma tam tego znaczka TM, a wiem, że go się też jakoś robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Witam. Może chodzi ci o Alt Code? Jeśli tak, to znaczek 'TM' to będzie Alt+0153. Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Alt+0171 left guillemet Alt+0187 right guillemet Alt+0186 superscript 0 Alt+0185 superscript 1 Alt+0178 superscript 2 Alt+0179 superscript 3 Alt+0188 quarter Alt+0189 half Alt+0190 three quarters Alt+0153 TM trademark Alt+0169 © copyright Alt+0174 ® registered Alt+0176 ° degree Alt+0149 • bullet Alt+0183 · mid dot Alt+0133 … ellipse Alt+0177 ± plus / minus Alt+0247 ÷ division Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Barti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 No właśnie o to mi chodziło! Dzięki wielkie :) Swoją drogą skąd to macie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ma ktos spis stych wszystkich alt + numeryczna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Poszukaj sobie tabelę kodów ascii. Tam masz wszystkie te znaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 w windowsie jest coś takiego jak "Tablica znaków" i tam sa podane wszystkie kombinacje Alt-a i numerków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Właśnie kłopot w tym, że tam nie pisze jak zrobić znaki takie np. jak: ₪ - a jest mi to cholernie potrzebne... Ktoś wie jak go zrobić? to jest inaczej New Shequel Sign Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...