xan Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Czy moglby mi ktos polecic dobrego Lapotopa tak do 6000 tys . Jak mozecie to podajcie mi jakies dobre sklepy w Wawie , i na jaki czas dostaje sie gwarancje . Z gory dzieki za pomoc . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 za ta cene dobry laptop to najlepeij w USA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 za ta cene dobry laptop to najlepeij w USA :) Ok wlasnie mam taka mozliwosc , koles ma mi zalatwic Toshibe , ale chcialem zebyscie mi chociaz jakies propozycje dali :) na konkretne modele. . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Hie juz wybralem AMD rulez http://vobis.pl/vsys/web/oferta/katalog?symbol=871844 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...