junior_rsko Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Siema, a może wie ktoś dlaczego ja mam tylko 10 sekund na rozmowę i po 10 sekundach mnie rozłacza ? Czy Wy macie full wersję Voip buster bo ja mam beta? to może trzeba full ? jak tak to proszę żeby ktoś napisał linka skąd ją ściągnąć. Proszę o szybką pomoc i odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymex Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Pojawił się jeszcze jeden, programik gdzie za darmo można dzwonić do Polski na telefony stacjonarne i do innych krajów na świecie. Więcej info - jak zawsze na stronce mojej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymex Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 .... i jeszcze jeden programik do dzwonienia za free w tym do Polski mamy. Info na mojej stronce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...