Carson Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 witam. mam problem z wyborem zasilacza do tej plyty. slyszalem ze powinno sie wybrac zasilacz odp do zasilania procesora(dodatkowe zasilanie). czyli do mojej plyty zasilacz powinien miec wzmocnione napiecie 12v. zgadza sie? sprzet mam taki jak w opisie :) wszystko chodzi na domyslnych napieciach ale "zasilacz" juz powoli nie wytrzymuje. znalazlem taki zasilacz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59279094 co o nim sadzicie? czy nadaje sie do tej plyty? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Jak już to bierz cos z Tagana albo 380wat albo więcej i nie pożałujesz tego wyboru a w dodatku jest cichy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 a co myslicie o tym zasilaczu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58690586 ???? lepszy jest od tego pierwszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Napewno nie lepszy :) a wręcz tragiczny...zobacz jest tyle tematów na temat zasilaczy a Ty musiales wybrac jeden z najgorszych ( nowa o Logicu ), poczytaj troche a bedziesz wiedzial co wybrac...od siebie dodam ze powinienes sie zastanowic na tym co proponuje moj przedmóca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Hehehe, podobno ten Logic Concept waży 3 kg :) chcialbym to poczuc :D :rolleyes: Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Ramzes The Great Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ok. dzieki :) rozejrze sie. moze cos wybiore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...