hary Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zainstalowac czysty system... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 optymalizacje windy/format/wieksze oc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) tylko że systemu nie mam tak scharatanego bo mam go dopiero z 2 tygodnie, przynamniej tak mi się wydaje :D Edytowane 27 Grudnia 2005 przez milan655 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Niemiec pamięci masz na 3V ? nie za duzo jak na te pamieci? (no chyba ze masz radiatory) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 a co to radiatory?? bh5 biegaly na 3.8 bez radiatorow i nic im nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Mój sempron na 1.55 poszedł na 2640Mhz pewwno posedł by wyzej tylko płyta juz mnie blokuje max na tym epoxie HTT=330 i dalej chocbym juz nie wiem ile dał voltów komp na HTT=335 wiesza sie w S&M ale co mnie dziwi na tym HTT SPI puszczone na 32M przechodzi bez problemu <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vadafone Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Mam dylemat między Sempem 64 3000+ a Athlonem 64 3000+ i nie wiem którego wybrać, chetnie wziąłbym Sempa bo dużo tańszy ale nie wiem jak sie ma na nim sprawa gier.... zapewne będe go kręcił ale ważne są dla mnie tez gry.... jak to jest?? p.s jeden z tych procków będzie pracował na Epoxie 8KDAI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Mam dylemat między Sempem 64 3000+ a Athlonem 64 3000+ i nie wiem którego wybrać, chetnie wziąłbym Sempa bo dużo tańszy ale nie wiem jak sie ma na nim sprawa gier.... zapewne będe go kręcił ale ważne są dla mnie tez gry.... jak to jest?? p.s jeden z tych procków będzie pracował na Epoxie 8KDAI W Doom3/Quake4 i innych grach na tych silnikach, róznica pomiedzy 128kb cache a 512cache jest widoczna(bo taka jest róznica miedzy semp 3000+ a antkiem 3000+, pomijając taktowania oczywiscie) a w innych grach to raczej granica 1-3fps... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Heh a ja własnie czekam na MSI K8N NEO I SEMPRONA 3000 ciekawe jak się bedzie kręcił. Ma ktoś moze cos podobnego ? Te sempy co standardowo 9*200 więc myśle ze może pójdzie na 9*300 :D Ale trzeba jakies chłodzenie kupić lepsze bo na boxowym go chyba nie bede mocno kręcił.Jakie chłodzenie polecacie do 60 zł. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Te sempy co standardowo 9*200 więc myśle ze może pójdzie na 9*300 :D Ale trzeba jakies chłodzenie kupić lepsze bo na boxowym go chyba nie bede mocno kręcił.Jakie chłodzenie polecacie do 60 zł.imho powinien pojsc nawet wyzej ;) chlodzenie do 60zl hm.. doloz pare zl i kup arctic freezer 64 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 imho powinien pojsc nawet wyzej ;) chlodzenie do 60zl hm.. doloz pare zl i kup arctic freezer 64 pro No tak własnie teraz czytałem ze ten freezer to najlepszy w swojej klasie a w dodatku nie taki drogi. 69 zł na allegro. Chyba sie skusze. A tak w ogóle to te sempy 3000 na banka mają obsługe 64 bitów ? Bo gdzies czytałemze starsze np 2600 nie mają. Mają wyłączone instrukcje 64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Źle czytaleś... A z tym czy pojdzie 9x300 to nie badz taki pewny... Nie wszystkie tyle sie bujaja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Właśnie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) no właśnie mój stanoł na 275x9... wczoraj do tyle doszedłem i koniec Edytowane 28 Grudnia 2005 przez milan655 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 sadze, ze to gigabyte moze stopowac. ten k8n-sli, ktorego ja mialem juz przy 250 zaciagal reczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Źle czytaleś... A z tym czy pojdzie 9x300 to nie badz taki pewny... Nie wszystkie tyle sie bujaja! dobrze czytał stare Sempy nie miały 64bit wszystkie nowe mają sadze, ze to gigabyte moze stopowac. ten k8n-sli, ktorego ja mialem juz przy 250 zaciagal reczny. to samo mam na AsRocku, ale przez pamieci :mur: 2,7V to dla nich dużo za mało :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 dobrze czytał stare Sempy nie miały 64bit wszystkie nowe mają No ale stare wogole nie mialy, bez roznicy czy byl to 2600 czy 3000+.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auriN Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Mam pytanie: czy ktos orientuje sie gdzie w tej chwili mozna po w miare przystepnej cenie kupic Semprona64 3000 s939? Na apollo.pl sie skonczyly, na allegro nie ma, a gdzie indziej juz ok 400zl kosztuja... ;/ ew. moze ktos z Warszawy zna namiary na jakis nie-internetowy sklep gdzie sa te procki dostepne? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 mam prosbe do wtajemniczonych chciałbym sobie podkrecic procka ale wiedze na ten temat mam mizerna jakby ktos ( miły i sympatyczny ) napisał mi krok po kroku jak to mam zrobic aby było bezpieczne to bym mu był bardzo wdzieczny komp taki jak w opisie z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Chłopaki wiecie jak rozpoznac semprona który obsługuje 64 bity ? Bez ingerencji żadnych programów. Tylko żeby go oglądnąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Chłopaki wiecie jak rozpoznac semprona który obsługuje 64 bity ? Bez ingerencji żadnych programów. Tylko żeby go oglądnąć ? końcówka "numeru seryjnego " BX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUBA Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 taki sempron ma po prostu okryty rdzeń, 32 - bitowy ma rdzeń na wieszchu tak jak athlonki xp naprzykład i semprony te są na socket 754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 taki sempron ma po prostu okryty rdzeń, 32 - bitowy ma rdzeń na wieszchu tak jak athlonki xp naprzykład i semprony te są na socket 754 coś ci sie pomieszało na S754 są też semprony 32bit (wszystkie z blachą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 TUBIe zapewne chodziło ci o turiona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 końcówka "numeru seryjnego " BXNo ale co jak ma na koncu BX to jest 32 bitowy czy 64 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzion Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 mam prosbe do wtajemniczonych chciałbym sobie podkrecic procka ale wiedze na ten temat mam mizerna jakby ktos ( miły i sympatyczny ) napisał mi krok po kroku jak to mam zrobic aby było bezpieczne to bym mu był bardzo wdzieczny komp taki jak w opisie z góry dziękuje wiec jak pomoze mi ktos??;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) wiec jak pomoze mi ktos??;] Człowieku juz ci raz podawalem linki nie umiesz troche sie wysilic i poczytac ja zanim zalogowałem sie na tweaka pierwszy raz przez ok 6 miesiecy najpierw go czytałem a n ie zakladalem jakies głupie tematy tak jak ty i zadawałem jedno pytanie po 6 razy i opdowiadałem sobie sam na swoje posty :mur: :mur: TU ci podaje ostatni raz linka a do tego jeszcze przylepiony temat o A64 w tym dziale :mur: :mur: Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auriN Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ponawiam pytanie: czy moze ktos sie orientuje gdzie, oprocz Apollo, mozna kupic Semprona pod 939? Bede bardzo wdzieczny za wszelkie info na ten temat... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ponawiam pytanie: czy moze ktos sie orientuje gdzie, oprocz Apollo, mozna kupic Semprona pod 939? Bede bardzo wdzieczny za wszelkie info na ten temat... pozdrawiam W apollo pokazują że jest dostępny cena 379zł,w esc.pl po399zł,w pcprojekt po 330zł ale w zestawach(min 3 częśi składowe jeżeli dowolne to warto by się dowiedzieć jakie np mysz ,klawiat,i głośniki( :lol: )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...