deuz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Wejdz na gliwicka strone www.baq.com.pl Tam jeszcze byly (przynjemnije w czwartek byly :P) skad wiesz ?? tam nie ma czegos takiego jak "towar dostepny"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) skad wiesz ?? tam nie ma czegos takiego jak "towar dostepny"? Bo bylem w Gliwicach??:] wkoncu mieszkam w Zabrzu czyli sasiadujace miasto :) Pytajcie na Gadu Edytowane 12 Marca 2006 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Bo bylem w Gliwicach??:] wkoncu mieszkam w Zabrzu czyli sasiadujace miasto :) Pytajcie na Gadu napisalem juz maila ,ale i tak musze czekac pewnie do jutra:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 napisalem juz maila ,ale i tak musze czekac pewnie do jutra:(Dokładnie, pisz wszędzie maile, bo czasem mają niezaktualizowane na stronie i zejdą wszystkie zanim się dowiesz. A znam też takie (nie z sempem co prawda), że nie mieli na stanie, ale jak się do nich napisało to skołowali podzespół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 podkrecilem procka tak: HT 3 fsb 275 pamieci 133mhz moj sprzet widac w sygnaturce.. przy wlaczeniu przegladarki FIREFOXA procek wykorzystywany jest w 70% i temp wzrasta nawet o 7C w gore.. (standard to 38-39 bez pracy firefoxa) moze zle podkrecilem? w czym tkwi blad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ja bym szukał na allegro :) We wiekszosci klepów sprzedają z płytami głównymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 podkrecilem procka tak: HT 3 fsb 275 pamieci 133mhz moj sprzet widac w sygnaturce.. przy wlaczeniu przegladarki FIREFOXA procek wykorzystywany jest w 70% i temp wzrasta nawet o 7C w gore.. (standard to 38-39 bez pracy firefoxa) moze zle podkrecilem? w czym tkwi blad? nie ma mowy o uzywce, tylko nowy proc mnie interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 chyba pomyliły ci sie cytaty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzkuba Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ej pytanko jaki jest w polsce rekord na sempie s754 stabilny i max screen a jaki na swiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 w pl 3.2ghz screen na swiecie ok 3250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 nie ma mowy o uzywce, tylko nowy proc mnie interesujenowe tez sprzedają na allegro :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 dzisiaj podczas zmiany pasty zauwazylem, ze mam rdzen ukruszony :] jakie sa objawy/defekty ukruszenia rdzenia? bo proc dziala sprawnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Masz zdjety ish że ukruszony rdzeń masz?? Objawy, wyższa temperatura na przykład ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 a widzisz inna mozliwosc? :D zreszta patrz na podpis z ta temperatura to by sie zgadzalo, jakies inne defekty? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 hmm mnie sie kiedys przy jednym (ofkors socketA) zmiejszyły możliwości OC, a przy innym resetował mi sie komp w bardzo szczegolnych sytuacjach np przy wlaczaniu systemu i przy laczeniu do neta przez modem (dialup). Z innym prockiem tego nie było. Cała reszta stabilna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 nowe tez sprzedają na allegro :]znajdz mi choc jeden link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) ZBBWE 0552BPMW :/ 2708Mhz robi przy 1,7V :/, 2400MHz @ 1,45V, między 2600MHz z kawałkiem a 2700MHz jest przepaść 0,1V... No i temperaturki na boxie :lol: Edytowane 13 Marca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 zima cooling rox :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Jak można było przeczytać w tym topicu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=190434 zrobiłem zwarcie na płycie. Okazało sie ze płyta jest cała, a spaliłem proca. Udało mi się wymienic procka od ręki. Płakałem bo spaliłem niezła sztuke...ale dostałem nówke 0605 i... SuperPi 16m przelazi na 2632MHz na 1,4V (realnie 1,38-1,39). Zaraz wrzoce stress prime. Generalnie fajny proc :D screeny potem... ps stary przy tym napieciu robił max 2,45GHz EDIT: Niestety zdarza mu sie zawiesic :( Napiecie podciągniete na 1,45v...testuje :) 30 min przeszło... Edytowane 13 Marca 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) zima cooling rox :lol:hyhy :D Jak można było przeczytać w tym topicu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=190434 zrobiłem zwarcie na płycie. Okazało sie ze płyta jest cała, a spaliłem proca. Udało mi się wymienic procka od ręki. Płakałem bo spaliłem niezła sztuke...ale dostałem nówke 0605 i... SuperPi 16m przelazi na 2632MHz na 1,4V (realnie 1,38-1,39). Zaraz wrzoce stress prime. Generalnie fajny proc :D screeny potem... ps stary przy tym napieciu robił max 2,45GHz EDIT: Niestety zdarza mu sie zawiesic :( Napiecie podciągniete na 1,45v...testuje :) 30 min przeszło... No tak bo jak zwykle to ja muszę trfaiac na jakieś padaczaste sztuki :P :lol: Edytowane 13 Marca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) 1h 41min 43sec passed ;) 1,46V :) niżej screen. Swoją drogą proc lepiej sie kręci a czape ma gorzej zalozoną. pomimo sporo niższego napiecia temp dużo wyższa! DejotZawsze możesz powiedzieć "głupi ma zawsze szczęście" :P Edytowane 13 Marca 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 cóz to za tydzien? jak przypuszczam pewnie 060x ;>? moj 0603 robi 2600mhz na 1.475 ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 0605. poprzedni był 0603. kumpla 0605 robi około 50mhz mniej ale ma lepiej czape zalozona. Wlasnie robie 1,44V. Stress prime juz 30min :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Łoj co Wy tak ostatnio z tymi niskim Vcore to ja nie wiem... :lol: Dajesz na proca 1,6V~ i lecisz z nim jak najwyżej a nie takie babranie się :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Łoj co Wy tak ostatnio z tymi niskim Vcore to ja nie wiem... :lol: Dajesz na proca 1,6V~ i lecisz z nim jak najwyżej a nie takie babranie się :P :lol: a bo narazie robie go ile na codzień mogę mieć ;) 2,6GHz mi wystarczy :P potem będę go męczył na rekordy :D Edytowane 13 Marca 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) mam pytanie bo widze ze przy podkrecaniu bierze tez udzial czestotliwosc pamieci i lepiej ustawic na mniej czy na wiecej? ja posiadam ddr pc2700 (333) krece semp2800 na 2,4gb ht 3x, i pamieci mam na 133 albo 100 ustawione prubuje jakos testowac ale nie wiem zabardzo jak? przy 133mhz mam po podkreceniu 200 a przy 100 jest 150mhz timingi mam na auto: TLC 2,5 TRAS 7T TRCD 3T TRP 3T 1T/2T memory time 2T moze mam cos zmienic by lepiej chodzilo? Edytowane 14 Marca 2006 przez Jooseeph Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 a bo narazie robie go ile na codzień mogę mieć ;) 2,6GHz mi wystarczy :P potem będę go męczył na rekordy :D dawaj go dawaj na wyzsze wolty bo jestem ciekawy co tam w nim siedzi moj 0602 idzie na def 2500MHz na 1,54V leci na 2664 full stabilnie ostatnio chodzil sobie jakis czas na temp ponad 60*C nie wiem w jaki sposob ulamal mi koszyk pod socket i freezer64pro wisial sobie na gornej zapince i lekko dotykal procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 a bo narazie robie go ile na codzień mogę mieć ;) 2,6GHz mi wystarczy :P potem będę go męczył na rekordy :D Na ustawienia na codzień masz jeszcze czas...a na męczenie nie, póki jeszcze mrozy są ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 mam pytanie bo widze ze przy podkrecaniu bierze tez udzial czestotliwosc pamieci i lepiej ustawic na mniej czy na wiecej? ja posiadam ddr pc2700 (333) krece semp2800 na 2,4gb ht 3x, i pamieci mam na 133 albo 100 ustawione prubuje jakos testowac ale nie wiem zabardzo jak? przy 133mhz mam po podkreceniu 200 a przy 100 jest 150mhz timingi mam na auto: TLC 2,5 TRAS 7T TRCD 3T TRP 3T 1T/2T memory time 2T moze mam cos zmienic by lepiej chodzilo? Oco ci dokładnie chodzi jakimi programmami testowac Na drugi raz napisz o co ci konkretnie chodzi :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 dawaj go dawaj na wyzsze wolty bo jestem ciekawy co tam w nim siedzi moj 0602 idzie na def 2500MHz na 1,54V leci na 2664 full stabilnie ostatnio chodzil sobie jakis czas na temp ponad 60*C nie wiem w jaki sposob ulamal mi koszyk pod socket i freezer64pro wisial sobie na gornej zapince i lekko dotykal procka Na ustawienia na codzień masz jeszcze czas...a na męczenie nie, póki jeszcze mrozy są ;)Mrozami sie bawic nie bede poki co bo chory jestem :( I wogóle proc ma obleśnie czape założoną... 10 stopni wiecej niz poprzedni...na freezerze i 1500RPM mam przy tych taktach 49 stopni w Stress prime!! Wyzsze wolty pozwoliły dojsc do 2700MHz...chyba mu zdejme czape bo to go ogranicza... ale spoko cos mu wywalcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...