Skocz do zawartości
romek

AMD Sempron 64 - Kompendium

Rekomendowane odpowiedzi

Dla zasady :D I tak zdąży 5 razy zmienić zanim zginie [;

Moj semp z podpisu to juz czwarta sztuka ;>

tak apropo czemu naprzyklad ustawiacie 8*330 aa nie 9*294 ?? przeciesz to praktycznie to samo ?? mozecie mi wyjasnic czemu tak ?? szybszy jest ?? wieksza wydajnosc lepioej sie kreci ??

A wiesz, że Sempy 2500/2600/2800 nie mają regulacji mnożnika w dół?

edit: hary był szybszy o 1min ;]

Edytowane przez grzesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze jestem szybszy :D Mówcie mi spidi gonzales :lol:

Powiedz to swojej kobiecie :P

Co do mnożnika to wiem tylko iż na 10x mogą być jaja ze stabilnością - ale nie wiem czy ktoś tutaj wogóle ma modele z mnożnikiem 10x :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktore cyferki w serii odpowiadaja za date produkcji?? :P Bede na dniach chyba lykac 28oo+ i wolałbym trafic na normalne oc , a nie na kolejną padake.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktore cyferki w serii odpowiadaja za date produkcji?? :P Bede na dniach chyba lykac 28oo+ i wolałbym trafic na normalne oc , a nie na kolejną padake.

W drugiej linijce po czterech literach np. takich jak LBBWE, CBBLE itp, bedzie cos takiego jak 0610,06-rok produkcji, 10-tydzien ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Grobel myślałem, że jesteś full pro, a wyskakujesz z takim pytaniem :D . Oznaczenie daty to cyferki w drugiej linijce na kapslu :) . Pierwsze dwie to rok, a kolejne to tydzień produkcji.

Edit: zamuliłem

Edytowane przez honor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak Ci to za duzo nie da bo te procki z jednej serii potrafią się diametralnie roznic!

powiedzmy ze moze unikaj prockow z konca zeszlego roku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Leborg

Na dole po lewej takie okienko w które wpisujesz np. "data produkcji" i na 3 miejscu wyskakuje ci TO!... ehhh...

Moj post mial wywołac jakąkolwiek dyskusje na temat "alez wysmienicie ze zmieniasz procesor, uwazaj na serie taką i taką, ale podobno ta jest ok" ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyś wpisał w tymże samym okienku hasło "seria" zobaczyłbyś TO a co za tym idzie jako 3 post od góry zobaczyłbyś TO i byś wiedział że seria nie ma znaczenia i nie ma na co uważać :P

Edytowane przez hary86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyś wpisał w tymże samym okienku hasło "seria" zobaczyłbyś TO a co za tym idzie jako 3 post od góry zobaczyłbyś TO i byś wiedział że seria nie ma znaczenia i nie ma na co uważać :P

Wiem, aczkolwiek te z koncowki 2005 to padaki na ktore trzeba jednak uwazac, a te z 2oo6 podobno są fajne :P Wiec w jakis sposob seria sie liczy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, aczkolwiek te z koncowki 2005 to padaki na ktore trzeba jednak uwazac, a te z 2oo6 podobno są fajne :P Wiec w jakis sposob seria sie liczy ;]

Nie zawsze fajne, ale mozna powiedziec ze sa lepsze niz te z koncowki 05 i ogolnie z 05.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem nowego 2800+ mam nadzieje ze za ok 3-4dni wpadne z nowymi wyniczkami

Co nie chwalisz się tymi wynikami ;) 4 dni już dawano minely a tu nie widać i nie słychać jakiś wiadomości z placu bitwy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co nie chwalisz się tymi wynikami ;) 4 dni już dawano minely a tu nie widać i nie słychać jakiś wiadomości z placu bitwy ;)

procek juz jest :P

po wymianie mojego starego cpu zauwazylem ze w tych nowych boxach troche inne pudełka juz są :lol:

jutro obiecuje ze cos z niego wykrzesam ;) i sie pochwale procek nie dokonca nowy bo kupiony od forumowicza ale juz z 2006r

i pierwsze proby pokazują ze jest sporo lepiej niz wczesniej

Edytowane przez _zzzkuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi