Gość ecikmen Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Pageup @ zdjecie hisa poprawiło o/c w twoim przypadku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 bo w wiekszosci sklepow zalegaja athlony sprzed 2 lat na 0,13 mikrona kupione za duzo wiecej niz teraz mozesz kupic nowke athlona.W takich cenach to se jeszcze pozalegają troche :lol: Pozatym jak kupować A64 na 754 to tylko venicjusza, inaczej nie widze sensu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A jak tam z tym HIstem pomaga jak sie sciagnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 U mnie sciagniecie dalo jakies 40-50MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 witam nawet! wczoraj tak z ciekawosci puscilem swojego semprona pasywnie (freezer 64 pro) ponzej screen, buda delikatnie przewentylowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 hary86 @ Na tym samym napieciu daje 50 mhz czy jak lece na wynik to daje 50 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 hary86 @ Na tym samym napieciu daje 50 mhz czy jak lece na wynik to daje 50 mhz Wszystko zalezy od procesora, może nic nie dać zdjęcie ihsa, a moze dac 200mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 komu dało na Tym samym napieciu 200mhz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 komu dało na Tym samym napieciu 200mhz ?OMG, nie wiem, mówie przykładowo, zreszta z takimi pytaniami to do topicu o ściąganiu IHSa. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 hary86 @ Na tym samym napieciu daje 50 mhz czy jak lece na wynik to daje 50 mhzNa tym samym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 kilka MHz..temp sporo niższa ale np na 2600MHz mogę dać 1,44V zamiast 1,46V...ogólnie nie wiele zyskałem ale procek jest duzo chłodniejszy wiec np na 2800 juz sie go nie boje katować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Coś tu ostatnio cicho :), mój Sempik walczy w SuperPi próbka 1M i coś tam wywalczył :-P 32.703s Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) mozesz sobie pozwolic na wyzsze napiecie ni ja :( luknij wyzej i zobacz jak moj leci sobie na pasywnym chlodzeniu, jak z waszaymi sepronami, ile stopni maja ? moj teraz 28*C przy 1200RPM :) Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Ciekawe jak?;] taka niska temp Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez ecikmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 mozesz sobie pozwolic na wyzsze napiecie ni ja :( luknij wyzej i zobacz jak moj leci sobie na pasywnym chlodzeniu, jak z waszaymi sepronami, ile stopni maja ? moj teraz 28*C przy 1200RPM :) Ahaha, chyba w bajki wierzysz. Przeciez to temperatura podana z kosmosu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Cos ty, zalezy jak proc ustawiony ;) Mój ma w tym momecie 25*C przy 2200MHz@1,225V i zalmku 7k cu na 900 RPM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Cos ty, zalezy jak proc ustawiony ;) Mój ma w tym momecie 25*C przy 2200MHz@1,225V i zalmku 7k cu na 900 RPM ;) Jaka pasta, jaki progs do oczytu temp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) LiquidPro i nV monitor ;] Edit: W pokoju mam jakieś 22*C ;) Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 otwarte okno przeciag w pokoju komp nie za dlugo sie meczy jest to mozliwe :) na dworze moze byc nawet 15 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Cos ty, zalezy jak proc ustawiony ;) Mój ma w tym momecie 25*C przy 2200MHz@1,225V i zalmku 7k cu na 900 RPM ;) No normalne Co w temperaturze 28*C jest z kosmosu?? Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Coś tu ostatnio cicho :), mój Sempik walczy w SuperPi próbka 1M i coś tam wywalczył :-P 32.703s W sumie to ten twój wynik taki sobie, kłania się kiepska memka i brak optim ;) Dla porównania masz mój wynik na gorszym procu zrobiony na poczekaniu z lepsza memka (choc i tak dopiero poczatek mozliwosci) i syskiem zoptymalizowanym lekko - klik! ;) A ile daje kesz w pi1m to mozesz se zobaczyc TU jesli jeszcze nie widziales ;] Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) W sumie to ten twój wynik taki sobie, kłania się kiepska memka i brak optim ;)Kiepska memka? Nie patrz tylko na timingi. Czy ja dobrze tam widze 280Mhz na ramie? ;) Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Kiepska memka? Nie patrz tylko na timingi. Czy ja dobrze tam widze 280Mhz na ramie? ;) 280MHz 3-3-3 to dla mnie jest kiepska ;) Edit: Oczywiście ja patrze przez pryzmat SuperPi :D W SuperPi to taka srednia ta memka jest :D Dobra memka do pi wygląda tak: klik 8) :mrgreen: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) hary86 oczywiście że system bez optymalizacji i tych dupereli :) Memka nie jest zła cl2.5 poleci te 280Mhz :) A z prockiem sie pobawie tylko że teraz z 2600+ Tak tak Hary porównuj BH z TCCD :) Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 hary86 oczywiście że system bez optymalizacji i tych dupereli :)Heh... ja nie wiem... jaja se robisz, a nie bawisz sie w pi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Heh... ja nie wiem... jaja se robisz, a nie bawisz sie w pi :P Hehhe ja jade na czysto bez żadnych doplaczy :) w stylu optymalizacji windy a system tak zaśmiecony że ledwie do windy wchodzi :D Jedynie co zrobiłem to wyłączyłem style XP Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja dwa procki wcześniej miałem 32.625 na winbodnach @ 250-2-2-2-5-1T i 2760MHz...a teraz juz na tym configu się nie bawie, bo jeszcze pare dni i zmienia własciciela :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość odzi95 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam Semptrona 2800+ @2400mhz 1,5 Pentagram 80Alcu 1300Obr. 28 w idle i 41 w stresie. Sciagnięcie czapki coś da? Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez odzi95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Mam Semptrona 2800+ @2400mhz 1,5 Pentagram 80Alcu 1300Obr. 28 w idle i 41 w stresie. Sciagnięcie czapki coś da? Pewno niżaszą temp ze 2-3 stopnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość odzi95 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Pewno niżaszą temp ze 2-3 stopnie...Ale chyba czapka dobrze przylega, i nie ma sensu o pare MHZ zdejmować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...