Gość Kaaban Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Z tym oc nie bylbym tego taki pewnien ;]dlaczego? z tego co widzę to te semprony z '05 (o ile są jakieś z '06) dobrze się kręciły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 dlaczego? z tego co widzę to te semprony z '05 (o ile są jakieś z '06) dobrze się kręciły... Semprony z 05 kreciły sie słabo w porównaniu do tych z 06. A z 06 były i są, moj 0615 robił 2.6Ghz @ 1.35v. Kilka sztuk ładnych tez wyszukałem, wszystkie były z 06. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Semprony z 05 kreciły sie słabo w porównaniu do tych z 06. A z 06 były i są, moj 0615 robił 2.6Ghz @ 1.35v. Kilka sztuk ładnych tez wyszukałem, wszystkie były z 06.spoko z tego co ja widziałem to zupełnie na odwrót ale to Ty prowadziłeś selekcje więc nie kwestionuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Semprony z 05 kreciły sie słabo w porównaniu do tych z 06. A z 06 były i są, moj 0615 robił 2.6Ghz @ 1.35v. Kilka sztuk ładnych tez wyszukałem, wszystkie były z 06.Semprony z 05 gorzej sie kręcą od tych z 06 najlepszym przykładem jest mój 0547 2,45 ghz do full stabilnosci potrzebuje 1.6V :lol2: (realnie 1.58V Epox 8KDA3I) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) żaden przeriobony przeze mnie 05 nie był nawet mierny...to były same padaki. parę procków tak przerobiłem :) natomiast 06 są niezłe :) w sumie żadnej padaki nie mialem :D Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Widzisz, life is brutal, ja kupiłem pierwszego z brzegu w 05 roku i nawet nie jest taki zły :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 a bo Ty jestes wyjątkiem :P w sumie ja na swojego nawet tez nie narzekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Nowłaśnie hary jesteś wyjątkiem :P ja na swojego narzekam... ale średnio opłaca się zmieniać teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 jak myślicie ile można ok (na allegro) dostac za sempa 2600 boxa, ok 1.5 miesiecznego, robi 2520 na stand napieciu (gb k8ne) boxowym coolerku i tez boxowym "condonie", bo to co widze w sklepach za ceny, to ciężko bedzie dobrą cene uzyskać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 imo 120-130 to max realnie 100-110 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak zrobisz ładną, atrakcyjną aukcję z wieloma screenami i umiesz ładnie pisać to może dostaniesz 140zł. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kolo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam mam kilka pytan odnosnie mojego sempa 64 s939 3000+. Chodzi stabinie tak jak w sigu na magistarali 275 ale jesli juz podjade wyzej nap. na 280 to komp staje w 3dmarku wczesniej lub poźniej:(Napiecie to max jakie daje plyta bez vmoda czyli 1,4 po modyfikacji mozna uzyskac 1,45 ale tego jeszcze nie rozbilem. Komp staje nawet jest pamięci ustawie na 133Hz a nawet na 100hz a potem dam to fsb 280. Temperatury to cos kolo 40 stopni. Czy zatem to 275 to max jaki moge uzyskac??Za male napiecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Mogłeś trafić na mizerną sztukę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Podbij napięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kolo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Mogłeś trafić na mizerną sztukę. moze byc i tak. z kilku powyzszych postów wynika ze sempy z 05 srednio kręcą a CBId mowi mi ze mam April 2005:( Jak odwaze sie na vmod to napisze ile wycinąłem z niego:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 April 05 to jeszcze sempki 939 nie istniały o ile mnie pamięć nie myli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wydaje mi sie, że istaniły ale dla dostawców oemówych, czyli ntt i te sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak odwaze sie na vmod to napisze ile wycinąłem z niego:DASRock świetna płyta pod 939, heh. Nawet napięcia nie można zmienić. A jak już można to tyle co nic. :D Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kolo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ASRock świetna płyta pod 939, heh. Nawet napięcia nie można zmienić. A jak już można to tyle co nic. :D troche napisalem nie tak jak jest na prawde:D max vcore 1.45 po vmodzie 1.55:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ehh! ja mam z July 2005:/ zeby zrobic 2.5ghz potrzebuje 1.55V :/ wiecej plyta nie pozwala dac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Mnie trafił się troszkę lepszy. Kupiłem w środe i dzięki uprzejmości pana w apollo mogłem sobie wybrać jedną z czterech sztuk. 3 były z 0619 tylko różniły się batch'em i jeden z 0629. Wybrałem najniższego z 0619 i w sumie to nie żałuje. Z wstępnych testów wynika, że robi ok 2,6Ghz na def, może 1,4v to muszę jeszcze dokładnie sprawdzić. Edytowane 3 Września 2006 przez SABUR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Farciaz ;] mpj ledwo 2.53 na 1.55 wyciaga :P ale co prawda tak jak juz pisalem jest z 2005r :-/ Edytowane 3 Września 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 mpj ledwo 2.53 na 1.55 wyciaga :PTrafiłeś "perełke" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 No to pod skalpel brać go :P Chociaż powiem że mój podobnie kręci... Ale zawsze parę mhz ekstra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 No to pod skalpel brać go :P Chociaż powiem że mój podobnie kręci... Ale zawsze parę mhz ekstra :) Takich "perełek" nie ma sensu brac pod skalpel, oc mało wzrośnie, nadal pozostanie na tragicznym poziomie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 ale jak sie zepsuje to nie jest taka szkoda :P dobry do treningu jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Nie no te 50 mhz na tych 1.55 to dla jednego duzo dla drugiego mało. A nowe sempy są już i tak za pół darmo, więc można w razie czego, "naprawić błąd w sztuce" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Farciaz ;] mpj ledwo 2.53 na 1.55 wyciaga :P ale co prawda tak jak juz pisalem jest z 2005r :-/Nie narzekaj na te z 2005, mój jest z 34 tygodnia i jak lata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) czy mam dobre temperatury na procku (sempron 2800+ (8 x 350, 1,55 Vcore) w idle na Katanie Cu (2000 rpm) mam tylko 27 stopni, po skręceniu obrotów do 1000 rpm temperatura rosnie do 29 stopni w idle. Nie za niskie temperatury , płyta to k8ns 1.1 , czy płyta nie zaniża temperatur? w stresie narazie nie probowalem bo mam wszystko podłczone na pająka i musze nowy system postawić. Edytowane 6 Września 2006 przez romek-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Farciaz ;] mpj ledwo 2.53 na 1.55 wyciaga :P ale co prawda tak jak juz pisalem jest z 2005r :-/moj mial tak samo sciaglem czapke i 2.62 na 1.6 ;) ale trzeba przyznac juz konkrtetnie sie grzeje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...