Twój Pan Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 http://img263.imageshack.us/img263/3621/semp2522uu.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 MaSell: jakbyś mi powiedział w które miejsce sreena mam patrzeć żeby coś ciekawego znaleźć to byłbym wdzięczny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 MaSell: jakbyś mi powiedział w które miejsce sreena mam patrzeć żeby coś ciekawego znaleźć to byłbym wdzięczny :wink: Może chodzi o napięcie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 6h sp2004 @2520MHz 1.39v z cpuz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 6h sp2004 @2520MHz 1.39v z cpuz :D Czy ja wiem czy taka rewelacja ;) Mój robi 2520MHz @ 1.408v i to z baardzo krzywym IHSem więc myślę ze proc sztuka dobra, ale nie super-extra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Hmmm... nic specjalnego jak na sempa E6 :wink: Jakby bylo 2600MHz choć... :P http://xthost.info/cichas/spi/LV.png <-- wersja beta, jeszcze z 30-40MHz na tym v do zrobienia :P Edit: Ładnie mam obroty na procku ziomy w smartguardianie?? :D Czujnik wariuje jak się zalman kreci ponizej 900RPM :D Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Hmmm... nic specjalnego jak na sempa E6 :wink: Jakby bylo 2600MHz choć... :P http://xthost.info/cichas/spi/LV.png <-- wersja beta, jeszcze z 30-40MHz na tym v do zrobienia :P oo ty :P Zmuszasz mnie własnie do reboota, zaraz sprawdze ile u mnie leci na 1.2v :> edit: eee mobo mi zawyza do 1.23v, nie powalcze :P Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mój na 1,2V robi 2100mhz, wiecej nie da rady, lipny mi sie trafił, tera zdiełem IHsa, moze bedzie lepiej. Proc nie ma napisów pod IHSem wiec batch to numer ihsa czy proca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Poza tym Abit ciutke zawyża, ale to tak 5-10* max No wiec mam juz Freezera 64 Pro. Faktycznie cos musi być nie tak z płytą, bo z Freezerem temp. spadła w stresie moze o 5 stopni. Tak jak wczesniej dobijała do 55-56, tak teraz maksymalnie dobija do 50 stopni. Za to ciekawa sprawa, bo po podkreceniu mojego Sempa S939 3000+ do poziomu 2160 (9*240) temperatura w zasadzie istotnie nie wzrasta. Poszperałem troche na forum Abita i faktycznie ludzie narzekają, ze odczyty temp. są z kosmosu, nawet na najnowszym BIOS, ktory niby miał te sprawy załatwić raz, a dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mój na 1,2V robi 2100mhz, wiecej nie da rady, lipny mi sie trafił, tera zdiełem IHsa, moze bedzie lepiej.Nie żebym ja coś mówił, ale wiesz jacy są ludzie na tym forum "ciekawscy" - poka screena :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 udalo mi sie puscic mojego sempa na 2,5ghz ale to na 1,45V na 1,425V wchodzi do windy i sie zawiesza. Na 2,6ghz startuje i gdy ma sie wgrywac winda wyskakuje jakis blad. Bede jechal chyba na 2400 i 1,4V bo nie oplaca sie dawac wiekszego V dla 100mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Wy to macie fajne sztuki :| moj dopiero na 1.65 robi 2.65 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 oj tam maślak nie chwal sie juz tak ;p http://www.ols.vectranet.pl/~power/1116.GIF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Czy ja wiem czy taka rewelacja ;) Mój robi 2520MHz @ 1.408v i to z baardzo krzywym IHSem więc myślę ze proc sztuka dobra, ale nie super-extra :P Eee ja nigdzie nie pisalem, ze to jakas rewelacja czy cos - moze i procek nie jest jeden na milion, ale napewno jest jednym z "ciekawszych" :wink: PBA, zdejmuj czape ;d Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 czapa dobrze lezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 czapa dobrze lezy co nie zmienia faktu, ze bez niej byloby lepiej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 co nie zmienia faktu ze i i tak jest dobrze ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ale to i tak nie zmieia faktu że "lepiej" jest lepiej niż "dobrze". Czapke trza usunąć i tyle... przecie te procki aż same sie o to proszą... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Eee ja nigdzie nie pisalem, ze to jakas rewelacja czy cos - moze i procek nie jest jeden na milion, ale napewno jest jednym z "ciekawszych" :wink: PBA, zdejmuj czape ;d Kurcze no moj niby podbonie sie kreci, tzn. przy 1.4V robi 2560Mhz ... ale jak narazie nie udalo mi sie uzyskac stabilnie wiecej niz 2900Mhz przy 1.80-1.85V. (czapy nie mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam, Mam pytanie, ten procesor to Palermo w 0,09mikrona czy starszy model 0,13? Jak rozpoznać który to model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Palermo E6 to jest Rozpoznaje się po 2 ostatnich literakch w 1 wierszu, BX to jest właśnie ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Cały czas przymierzam się do wymiany S 2500+ na coś lepszego i teraz bardzo intesywnie myślę czy czasem nie wziąć tego 3000+, jak jest to Palermo to chyba opłaca się go brać? :) Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Maks! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Cały czas przymierzam się do wymiany S 2500+ na coś lepszego i teraz bardzo intesywnie myślę czy czasem nie wziąć tego 3000+, jak jest to Palermo to chyba opłaca się go brać? :) Przy Twojej płycie warto, bo procek ma wysoki mnoznik i nie bedziesz musiał się bawić ClockGenem jak bedziesz chciał wyzej pokręcić. Tyle ze na jakąś rewelacje bym nie liczył, pierwsze serie E6 były słabe (zresztą ogolnie E6 jest słabe :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Marudzisz grzesiu, ja mam LBBWE 0530GPMW i jest zajebiaszczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Marudzisz grzesiu, ja mam LBBWE 0530GPMW i jest zajebiaszczy :D Ty to tam cicho siedz :P Szczęscie miałes ;] Teraz mozna łatwiej trafić dobrego procka (chodzi mi o sztuki z 06). Miałem wczesniej LBBWE 0538 i robił...2600 @ 1.55v :lol: A teraz...->sig ;] Chociaz to i tak nie to samo co E3 venice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=190366# Post nr. 21 :D 0532... Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRzO1 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam Miał ktoś z Sempem takie jazdy że na szynie 250 Temperatura była średnio 1-2 stopnie niższa niż na HTT 300 Tzn przy taktowaniu 2000MHz temp w stresie wynosi 42* natomiast przy 2400MHz waha się od 39,5-40* Czy to może jakiś kolejny bonus na płycie ASUS K8N-E? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Dziś dostałem ciekawy filmik, który pokazuje ściąganie IHS z semprona. Pewnie część z Was to zna ale i tak podziele się z Wami :) http://video.google.com/videoplay?docid=-3...sempron&pl=true sam tego nie robiłem i nie mam zamiaru robić, ale jeśli ktoś ma ochote to prosze bardzo. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Dziś dostałem ciekawy filmik, który pokazuje ściąganie IHS z semprona. Pewnie część z Was to zna ale i tak podziele się z Wami :) http://video.google.com/videoplay?docid=-3...sempron&pl=true sam tego nie robiłem i nie mam zamiaru robić, ale jeśli ktoś ma ochote to prosze bardzo. B) link do tego filmiku jest w temacie o ściąganiu HiSa dużo osób to robi i nie jest to żadną nowością.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 kurde moj tak łatwo nie zszedł...ile to ja sie musialem nameczyc:) ale udało sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...