Skocz do zawartości
kazik2000

Korupcja W Polskim Futbolu

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam, czytam i trudno w to uwierzyć.

Po prostu :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Mówiło się o tym "po kątach", ale to jest oficjalny, wysoki rangą działacz!

To jest kpina jak się robi w jajo kibiców tego sportu. 8O :| :mur: :? <_< :angry: :cry:

CZYTAJ TUTAJ!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięku Panu działaczowi GKS Katowice spadł do klasy B (siódmej ligi) ponieważ przez kłopoty finansowe nie dostał licencji na gre w II lidze

teraz "gieksa" będzie grała na wiejskich boiskach, gdzie w tygodniu pasą się krowy :D

Piotr rulezz B)

żeby nie było - nie potrafię wymienić 3 nazwisk zawodników grających w Polskiej lidze, nie kibicuje żadnej drużynie, GKSa jak i reszta zespołów równie dobrze może od jutra grać u mnie na boisku szkolnym, nie interesuje mnie to, dla mnie IDEA EKSTRAKLASA nigdy nie istniała i wątpie, aby to się kiedyś zmieniło

17 lat i nic się nie zmieniło...

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, ładnie, ale patrząc z boku na to wszytko to norma. kupuje sie mecze, ustawy, strategiczne dla bezpieczenstwa panstwa przedsiebiorstwa... ale juz niedługo wystawimy złodziejom rachunek ...spoko :)

1577978[/snapback]

Czyżbyś zamierzał wytoczyć jakieś sekretne działo? :>

Ale wracając do tematu nie chodzi tu o sam GKS. A tak btw. to w sporcie po Panoramie, powiedzieli że gieksa będzie grać w lidze IV.

Chodzi o zjawisko, a właściwie o puszkę pandory którą w końcu ktoś próbuje zdemaskować. Wszystko to jedna wielka fikcja, wielki biznes i układy. Choć każdy się domyślał że tak jest, to wielu pewnie nie chciało do końca uwierzyć. Ja nie chciałem... naiwność czy idealizm?

:unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem nasza liga jest pośmieliskiem na całą Europę (choć z pewnościa nie wszędzie jest idealnie pod względem korupcji), cały zarząd PZPN powinien podać się do dymisji zresztą, co to da nie ma nikogo na ich miejsce, praktycznie każdy klub był zamieszany w ta aferę, teraz co, zdegradowac wszystkich, ja już nigdy nie uwierzę w polską ligę. Moim zdaniem jesteśmy teraz na samym dnie i wątpię, abyśmy się od niego kiedykolwiek odbili :(

Swoją drogą, zawsze jak TVN weżmie się za jakiś sport to zawsze mu niewypali :] puchar uefa - wszystkie drużyny odpadły, polska liga - wszystkie drużyny skorumpowane.

Zawsze mówiło się żartem, że mecze sa przekupowane, ale ja sam nie sądziłem, że aż na taką skalę!

Edytowane przez mihalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi