kazik2000 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Czytam, czytam i trudno w to uwierzyć. Po prostu :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Mówiło się o tym "po kątach", ale to jest oficjalny, wysoki rangą działacz! To jest kpina jak się robi w jajo kibiców tego sportu. 8O :| :mur: :? <_< :angry: :cry: CZYTAJ TUTAJ!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Dzięku Panu działaczowi GKS Katowice spadł do klasy B (siódmej ligi) ponieważ przez kłopoty finansowe nie dostał licencji na gre w II lidze teraz "gieksa" będzie grała na wiejskich boiskach, gdzie w tygodniu pasą się krowy :D Piotr rulezz B) żeby nie było - nie potrafię wymienić 3 nazwisk zawodników grających w Polskiej lidze, nie kibicuje żadnej drużynie, GKSa jak i reszta zespołów równie dobrze może od jutra grać u mnie na boisku szkolnym, nie interesuje mnie to, dla mnie IDEA EKSTRAKLASA nigdy nie istniała i wątpie, aby to się kiedyś zmieniło 17 lat i nic się nie zmieniło... Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 a co mu pozostało kasa pusta ba zadłuzony klub jak cholera , zdegradowany to nic tylko zacząc sypać ...A gieksa to jak dlamnie moze sobie zostac w tej b klasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 heh, ładnie, ale patrząc z boku na to wszytko to norma. kupuje sie mecze, ustawy, strategiczne dla bezpieczenstwa panstwa przedsiebiorstwa... ale juz niedługo wystawimy złodziejom rachunek ...spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 heh, ładnie, ale patrząc z boku na to wszytko to norma. kupuje sie mecze, ustawy, strategiczne dla bezpieczenstwa panstwa przedsiebiorstwa... ale juz niedługo wystawimy złodziejom rachunek ...spoko :) 1577978[/snapback] Czyżbyś zamierzał wytoczyć jakieś sekretne działo? :> Ale wracając do tematu nie chodzi tu o sam GKS. A tak btw. to w sporcie po Panoramie, powiedzieli że gieksa będzie grać w lidze IV. Chodzi o zjawisko, a właściwie o puszkę pandory którą w końcu ktoś próbuje zdemaskować. Wszystko to jedna wielka fikcja, wielki biznes i układy. Choć każdy się domyślał że tak jest, to wielu pewnie nie chciało do końca uwierzyć. Ja nie chciałem... naiwność czy idealizm? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Nie nawidze Polskiej piłki nożnej i ma ją w [gluteus maximus]. :mur: Nagle sieznalazł jeden sprawiedliwy :rolleyes: (jedzie mi tu czołg :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 DRUGA CZĘŚĆ WYWIADU! :mur: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) moim zdaniem nasza liga jest pośmieliskiem na całą Europę (choć z pewnościa nie wszędzie jest idealnie pod względem korupcji), cały zarząd PZPN powinien podać się do dymisji zresztą, co to da nie ma nikogo na ich miejsce, praktycznie każdy klub był zamieszany w ta aferę, teraz co, zdegradowac wszystkich, ja już nigdy nie uwierzę w polską ligę. Moim zdaniem jesteśmy teraz na samym dnie i wątpię, abyśmy się od niego kiedykolwiek odbili :( Swoją drogą, zawsze jak TVN weżmie się za jakiś sport to zawsze mu niewypali :] puchar uefa - wszystkie drużyny odpadły, polska liga - wszystkie drużyny skorumpowane. Zawsze mówiło się żartem, że mecze sa przekupowane, ale ja sam nie sądziłem, że aż na taką skalę! Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jaki ojciec taki syn !!! Jego ojciec zniszczył PZPN, on zniszczył GKS choć współpracuje to i tak powinien zostac skazany na ileś lata czyszczania kibli w budynku PZPN :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...