arthi Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Jak sformatowac partycje na ktorej mam WinXp, bo musze go zainstalowac od nowa, trzeba miec dysk startowy, jesli tak ja go zrobi i czy mozna go zrobic na plytce CD???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Przy instalacji XP sam sie bedzie pytal, czy formatowac dana partycje, stosujac system plikow FAT lub NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Jak sformatowac partycje na ktorej mam WinXp, bo musze go zainstalowac od nowa, trzeba miec dysk startowy, jesli tak ja go zrobi i czy mozna go zrobic na plytce CD???? Najlepiej zadzwoń do serwisu, bo jak widze zadając takie pytania nie dasz sobie z tym rady :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Bootowalną płytę można sobie zrobić samemu. Tu masz dokładny opis jak to zrobić. Możesz też stworzyć sobie dyskietki rozruchowe: dla Windows XP PL Home Edition lub dla Windows XP PL Profesional . A jeśli chodzi o formatowanie dysku, to przy instalacji program będzie się pytał czy chcesz sformatować dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Najlepiej zadzwoń do serwisu, bo jak widze zadając takie pytania nie dasz sobie z tym rady Spoko jeszcze do serwoisu nigdy nie dzwonilem, ale widzac twoja liczbe postow, ty to musiales robic nieraz. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 kto pyta niebłądzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...