Patrick Bateman Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mam dziwna sytuacje. Posiadam kilka dyskow i dwa systemy operacyjne ..kompa podnosze raz z jednego dysku z win xp a raz z drugiego dysku z win xp na jednym systemie/dysku gram na drugim mam Inet i srodowisko do pracy. Jesli uruchomie kompa z dysku ata 133 i zaloze katalog na dysku SATA to za cholere nie moge nic zrobic z takim katalogiem. Gdy chce do niego wejsc mam komunikat, ze system nie ma dostepu do katalogu...nie moge wejsc do niego , usunac go, zmienic nazwy ...nic!!! Siedze kilka dni nad tematem i nie wiem co jest grane. komp jest bez wirusow i innych niespodzianek..instalki xp sa nowe i maja wszystkie poprawki. Moze ktos mial podobny problem? Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Temat rozwiazany ...zmienilem access mode dla dyskow i zrobilem reinstalacje windy...wszystko dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...